Ziua Veteranilor la Jandarmeriei Dâmbovița

1 0

În fiecare an, în săptămâna premergătoare sărbătoririi Zilei Jandarmeriei Române, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Dâmbovița dedică un moment special cadrelor militare în rezervă care, prin profesionalism, modestie şi cumpănită exigenţă au pus o cărămidă la edificarea generaţiilor noastre.

În acest context, la sediul inspectoratului a avut loc un simpozion cu tema „Jandarmii îşi onorează camarazii de armă”.

Patru ofițeri și nouă subofițeri au participat la acțiunea organizată în Sala de ședințe “Slt.(pm) Negulici Valeriu” de la sediul unității noastre.

Aceștia şi-au desfăşurat activitatea în cadrul instituţiei şi au contribuit la formarea celor care poartă astăzi, cu onoare, uniforma bleu-jandarm.

Întâlnirea a fost deschisă de col. Matei Viorel, inspectorul şef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița, care a prezentat principalele momente din istoria “camarazilor de armă”.

La finalul activităţii, inspectorul şef a înmânat colegilor de Armă, astăzi pensionari diplome aniversare în semn de aleasă preţuire și recunoștință față de întreaga activitate desfășurată, precum și cu prilejul aniversării, pe data de 3 aprilie a.c., a 172 de la înfiinţarea Jandarmeriei Române.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ATENȚIE pescari ! Jandarmeria vă anunță că  este prohibiție în perioada 9 aprilie - 7 iunie 

În Monitorul Oficial nr. 295 din 25 martie 2022 a fost  publicat Ordinul Ministrului Agriculturii și Dezvoltării Rurale și al Ministrului Mediului, Apelor și Pădurilor nr 57/675 privind stabilirea perioadelor și zonelor de prohibiție a pescuitului, precum și a zonelor de protecție și refacere biologică a resurselor acvatice vii în […]