Ziua Unirii Principatelor Române, sărbătorită la Răcari

Date:

Comunitatea din Răcari a celebrat cu mândrie Ziua Unirii Principatelor Române, marcând astfel un moment crucial în istoria țării noastre. Evenimentul a fost organizat de către Liceul Teoretic „Ion Ghica” Răcari, unde elevii și cadrele didactice au pregătit o serie de manifestări și activități pentru a aduce un omagiu Unirii de acum 165 de ani.

Manifestările au avut loc în prezența reprezentanților administrației locale, printre care s-au numărat primarul orașului Răcari, Marius Caravețeanu, consilierii locali și preoții, toți reunindu-se pentru a sărbători împreună această zi deosebită din istoria României.

Un moment deosebit al sărbătorii a fost simpozionul cu tema „Uniți în cuget și simțiri!”, desfășurat la Liceul Teoretic „Ion Ghica”. Elevii școlii gimnaziale și cei de la liceu au susținut prezentări în cadrul simpozionului, sub îndrumarea atentă a cadrelor didactice. 

Cu devotament și entuziasm, tinerii din Răcari au reușit să aducă în prim-plan momente cheie ale istoriei noastre, subliniind importanța unității și a solidarității în formarea identității naționale. Prin prezentările lor captivante, au reușit să transpună în cuvinte emoția și semnificația acestui eveniment fondator pentru poporul român.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

GRATUIT Aplicația InfoCons pentru a ști ce consumi și pentru a-ți face cumpărăturile în cunoștință de cauză!

Aplicația de protectia consumatorilor InfoCons este un instrument dedicat...

La Odobești a început curățenia de primăvară!

Pe raza comunei Odobești, salariați din cadrul Primăriei  cu...

DÂMBOVIȚEANCA PETRUȚA IUGULESCU, DIN NOU LA UN MECI DIN LIGA NAȚIUNILOR

Alina Peșu va conduce partida Ungaria – Belgia, prima...