Published On: lun, iul. 29th, 2019

Ziua Naţională a Ambulanţei din România

nichiduta.ro

Pe data de 28 iulie este sărbătorită Ziua Naţională a Ambulanţei din România, un serviciu care a salvat numeroase vieţi de-a lungul a peste 100 de ani. Acest serviciu este primul la care românii apelează în situaţiile critice, situaţii care pot face diferenţa în ceea ce priveşte viaţa proprie, viaţa celor dragi sau chiar şi viaţa unor necunoscuţi.
Ziua de 28 iulie are o semnificaţie importantă pentru Serviciile de Ambulanţă, prima ambulanţă a apărut în 28 iulie 1906 din iniţiativa profesorului Nicolae Minovici. Echipajul era alcătuit din vizitiu şi sergenţi de oraş instruiţi de dr. Minovici. Deviza sub care a apărut acest serviciu a fost: „Totdeauna şi tuturor, gata pentru ajutor”.
Ambulanţa sărbătoreşte 113 ani de existenţă.
Serviciul de Ambulanţa Dâmboviţa a căutat să se dezvolte şi să se îmbunătăţească în permanenţă pentru a se ridica la nivelul aşteptărilor oamenilor, fiind vorba despre un serviciu în care până şi o secundă poate face diferenţa în ceea ce priveşte viaţa unui om. Pentru ziua de 28 iulie, Serviciul de Ambulanţă din România va fi sărbătorit prin informarea publică cu privire la cele mai interesante informaţii din domeniu.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro