Ziua internaţională a Voluntarului la Biblioteca Judeţeană „lon Heliade Rădulescu”: „Esenţa schimbării e în tine! Fii voluntar!”

In data de 5 decembrie a fiecărui an este celebrată Ziua internaţională a voluntarilor. Această zi este văzută ca o ocazie unică pentru voluntari şi organizaţii de a celebra eforturile lor depuse de-a lungul unui an, de a împărtăşi cu ceilalţi valorile pe care le preţuiesc şi de a-şi promova munca lor în cadrul comunităţilor, organizaţiilor neguvernamentale, agenţiilor ONU, autorităţilor guvernamentale sau în cadrul sectorului privat. Cu ocazia Zilei Internaţionale a Voluntarului,
Cu ocazia Zilei Internaţionale a Voluntarului la Biblioteca Judeţeană „Ion Heliade Rădulescu” a avut loc evenimentul „Esenţa schimbării e în tine! Fii voluntar!”.
În cadrul evenimentului elevi de la Colegiul Naţional „Constantin Cantacuzino” şi Liceul de Artă „Bălaşa Doamna” din Târgovişte au aflat despre importanţa şi beneficiile implicării în sprijinirea comunităţii din care fac parte de la colegii şi prietenii lor, voluntari ai Crucii Roşie – Filiala Dâmboviţa, Biblioteca Judeţeană Dâmboviţa, Centrul Europe Direct Târgovişte, Organizaţia „Salvaţi Copiii” şi Inspectoratul Judeţean de Poliţie Dâmboviţa.
Nu au lipsit momentele artistice, dansuri şi piese de teatru,puse în scenă voluntari ai Crucii Roşie – Filiala Dâmboviţa, Biblioteca Judeţeană Dâmboviţa, Centrul Europe Direct Târgovişte, Organizaţia „Salvaţi Copiii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Pădurarii vor avea în dotare arme letale

Camera Deputaţilor, decizională în acest caz , a adoptat Legea privind statutul personalului silvic,cu amendamentul care dă dreptul pădurarilor de a avea în dotare şi de a purta arme letale. În prezent, silvicultorii dispun doar de armament neletal , conform unor modificări efectuate în trecut de către guvernul anterior. „În […]