Ziua comunei Ocniţa, o reuşită

De Sfânta Maria Mică, cum este cunoscută în popor Naşterea Maicii Domnului, localitatea Ocniţa a fost în mare sărbătoare, s-a sărbătorit cea de-a XXVI-a ediţie a Zilei comunei Ocniţa. Localnicii au venit în număr destul de mare pentru a se bucura de surprizele pregătite de administraţia locală. Suita de manifestări s-a desfăşurat pe Platoul din Valea lui Şerb.
Nu au lipsit invitaţii de la judeţ, preşedintele CJ, Alexandru Oprea, vicepreşediţii CJ, parlamentarii PSD Dâmboviţa şi nu în ultimul rând primarii din localităţile vecine ale comunei Ocniţa.
Şi, pentru a demonstra, încă o dată, că este alături de concetăţenii săi, primarul Eduard Barcău şi Consiliul Local Ocniţa au avut inedita iniţiativă, de a intitula acest eveniment – Întâlnire cu fiii satului.
Cu mic, cu mare, locuitorii comunei Ocniţa au petrecut până în noapte târziu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Atenţie la cine vă trece pragul locuinţei!

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Dragodana au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat de 42 de ani, din localitate, a fost victima unei infracţiuni de furt. Din primele cercetări, a reieşit că în perioada 01 – 07 septembrie a.c., acesta ar fi fost vizitat de o […]