ZI DE INSTRUCŢIE SCM CSŞ Craiova – CSM Târgovişte 37-1G6 (6-27, 6-27, 12-23, 13-29)

Mihai ROŞOIU
0 0

csmEchipa de baschet a Clubului Sportiv Municipal îşi continuă parcursul bun din ultima vreme. Târgoviştencele au obţinut o nouă victorie în campionatul regulat, elevele lui Dan Fleşeriu obţinând două puncte pe terenul modestei SCM Craiova.
Aşa cum a anunţat încă de la Alexandria, tehnicianul grupării dâmboviţene a mizat mai mult pe baschetbalistele folosite sporadic în meciurile oficiale, însă acest lucru nu s-a simţit pe tabelă, acolo unde diferenţa a fost cea anticipată încă din start.
Meciul din Bănie nu a avut istoric pentru că oaspetele au făcut ce au vrut pe teren, iar diferenţa înregistrată la finalul meciului a fost conform cu distanţa valorică dintre cele două loturi.
Pentru CS Municipal urmează un meci la fel de accesibil, pe teren propriu cu Rapid Bucureşti, joc care ar trebui să se dispute sâmbătă.
Casetă tehnică
SCM Craiova: M. Ninu 13, I. Moţăţeanu 12, R. Matei 4, A. Olteanu 4, L. Pirnea 2, M. Minculeasa 2. Antrenor: Daniel Vasile.
CSM Târgovişte: P. Poole 22 (1), L. Sanford 16, C. Givens 14, B. Jones 13 (1), F. Hutlassa 11, S. Kirberg 9, A. Stoenescu 8 (2), A. Huţanu 6, P.Green 4, C. Uşurelu 3. Antrenor: Dan Fleşeriu.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ŞCOALA DE ARBITRII

Până acum cursurile pentru pregătirea arbitrilor de fotbal la A.J.F. DÂMBOVIŢA se făceau în sezonul de iarnă. Numai că cei ce se prezentau la cursuri şi deveneau arbitri nu erau suficienţi numeric pentru a forma brigadă completă (3) la toate jocurile de fotbal. De aceea, noua conducere a C.J.A. DÂMBOVIŢA […]