ZECI DE CANDIDAȚI VOR SĂ DEVINĂ AGENȚI FIFA

Date:

Examenul pentru obținerea calității de agent FIFA, conform noului regulament al forului mondial intrat în vigoare la începutul anului trecut, a fost organizat la sediul FRF.
Din cei 67 de candidați înscriși s-au prezentat 37 la examen.

Începând din ianuarie 2023 a intrat în vigoare noul Regulament FIFA pentru agenții din fotbal (FIFA Football Agents Regulation – FFAR). Prin acest nou regulament se încearcă inclusiv impunerea unor limite în ceea ce privește comisionul încasat de agenții din fotbal și se dorește o vizibilitate și o transparență mai mare în privința câștigurilor acestora, dar și posibilitatea ca FIFA să poată judeca spețe atunci când apar conflicte între părți în ceea ce privește transferul unor jucători.

FIFA a anunțat la începutul anului trecut că de la 1 octombrie 2023 doar agenții acreditați de FIFA în urma examenului mai pot activa în domeniu. Totuși, ca urmare a mai multor litigii apărute, deschise de agenți și firme de impresariat sportiv, Biroul Consiliului FIFA a decis să suspende parțial și temporar, la nivel mondial, noul Regulament FIFA pentru agenții din fotbal, (FIFA Football Agents Regulation – FFAR). Totuși, FIFA rămâne convinsă că FFAR este o reglementare necesară, proporțională și pe deplin legală, un regulament necesar pentru sistemul internațional de transferuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Pahare de Bohemia Cristal: Eleganță și Rafinament în Fiecare Picătură

Bohemia Cristal este un nume sinonim cu luxul și...

Soluții Localizare GPS Pentru Utilaje de Construcții

Sectorul construcțiilor se numără printre cele mai dinamice și...