Zece jandarmi dâmboviţeni -la încheierea mandatului de onoare în instituţia „Oamenilor de arme”

După 25 de ani de carieră militară, un ofiţer şi nouă subofiţeri din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Mircea cel Bătrân” Dâmboviţa au trecut în rezervă cu drept la pensie.
Cei zece jandarmi şi-au desfăşurat activitatea în domeniile resurse umane, pază şi protecţie instituţională, precum şi supraveghere şi intervenţie la conductele magistrale de transport produse petroliere, în municipiul Târgovişte şi localităţile Găeşti şi Tărtăşeşti.
În cadrul activităţii festive desfăşurată cu respectarea măsurilor de protecţie sanitară, colonel Matei Viorel, inspector şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, le-a acordat celor 7 jandarmi prezenţi diplome la încheierea mandatului de onoare în instituţia „Oamenilor de arme”, pentru devotamentul, profesionalismul, constanţa şi loialitatea manifestate de-a lungul carierei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Prefectura solicită măsuri suplimentare de protecţie sanitară în supermarket-uri

Ţinând cont de aglomeraţia specifică apropierii sărbătorilor de iarnă, perioadă în care, în mod constant, se creează un flux mărit de cumpărători în spaţiile comerciale de mare suprafaţă, prefectura solicită noi măsuri de protecţie sanitară în marile magazine:„Dată fiind rata incidenţei cumulate la 14 zile a gradului de infectare cu […]