Weekend medieval la Târgovişte -Festivalul Dracula a ajuns la a IV-a ediţie

0 0

A IV-a ediţie a Festivalului Medieval Dracula a debutat vineri seara, odată cu ieşirea voievodului din Turnul Chindiei. Au urmărit momentul sute de târgovişteni, pe care primarul Cristian Stan i-a îndemnat să se simtă bine, să vină şi în zilele următoare la spectacolele şi celelalte activităţi cuprinse în program. Aceeaşi invitaţie, către dâmboviţeni şi nu numai au făcut-o A IV-a ediţie a Festivalului Medieval Dracula a debutat vineri seara, odată cu ieşirea voievodului din Turnul Chindiei. Au urmărit momentul sute de târgovişteni, pe care primarul Cristian Stan i-a îndemnat să se simtă bine, să vină şi în zilele următoare la spectacolele şi celelalte activităţi cuprinse în program. Aceeaşi invitaţie, către dâmboviţeni şi nu numai au făcut-o Sâmbătă seară a fost prezentat, în premieră, spectacolul istoric „Dracula Coroana” iar duminică, după retrgearea Voievodului Vlad Dracula în Turnul Chindia a fost programat un concert de muzică folk.
Pe toată durata festivalului a putut fi vizitat Târgul de produse şi meşteşuguri medievale, urmărite atelierele tematice, ascultată muzică medievală.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Şcoala nr. 1 Moreni a obţinut statutul de Şcoală Europeană

La Palatul Parlamentului a avut loc festivitatea de decernare a certificatelor care atestă statutul de Şcoală Europeană pentru unităţile de învăţământ din ţară, în următorii trei ani şcolari. Delegaţia judeţului Dâmboviţa a fost compusă din inspector şcolar general adjunct Stroe Cristina, inspector pentru proiecte educaţionale Stancu Valentin, director Predoană Gabriel […]