Vremuri grele pentru Costel Pană

Mihai ROŞOIU
0 0

sportVestea că oficialii clubului Viitorul Axintele au decis rezilierea contractelor tuturor jucătorilor, plus incertitudinea privind continuarea activităţii în returul Ligii 3, a fost un şoc pentru oamenii de fotbal de la acest nivel şi nu numai. Nimic nu prevestea decizia radicală luată de patronul clubului, cu atât mai mult cu cât vineri, echipa jucase un amical cu Chiajna II, încheiat la egalitate, scor 1-1, iar pentru marţi era programat un alt meci, cu Metaloglobus.
Principalul Costel Pană a declarat că şi pentru el a fost o lovitură ceea ce s-a întâmplat. „Decizia de a se renunţa la toţi jucătorii din lot m-a luat şi pe mine prin surprindere. Este drept că, în ultima vreme, patronul nu a mai venit la unele meciuri oficiale, dar nu ne aşteptam la o astfel de decizie. Gândiţi-vă că, în urmă cu o săptămână, am făcut planul pentru retur, programul de iarnă, reunire, amicale, tot. Renunţasem deja la şase jucători: Dănciulescu, Bogorodiţă, Croitoru, Tudose, Petcu şi Badea, iar vineri am jucat amical cu Chiajna II, unde am făcut 1-1”, a explicat Pană pentru liga2.ro.
Totuşi, tehnicianul Viitorului speră ca, după Anul Nou, finanţatorul să revină la sentimente mai bune şi să continue proiectul de la Axintele. „Chiar dacă suntem la opt puncte de locul care duce în Liga 2, consider că nu era totul pierdut. Mai aveam un retur întreg la dispoziţie, adică 13 etape şi, după cum aţi văzut şi în prima parte a sezonului, echipele din frunte nu sunt de neînvins. Atât Dunărea, cât şi Delta şi Juventus nu au demonstrat că au ceea ce le trebuie pentru a juca în eşalonul secund, iar din punctul meu de vedere, consider că rezultatele directe dintre echipele clasate pe primele şase locuri vor putea schimba la orice oră lupta la promovare.”, a mai adăugat Costel Pană pentru liga2.ro.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Moda, nu îţi oferă stabilitate

Preot loan ŞTEFĂNESCU Am intrat în mileniul al treilea cu speranţe şi cu temeri. Cu speranţe, deoarece, cineva a zis că: „Secolul acesta va fi ori religios, ori nu va mai fi deloc”. De asemenea, am zis cu temeri, deoarece orice trecere dintr-un mileniu în altul este marcat de sentimente […]