VOTEAZĂ JUCĂTOARELE FAVORITE PENTRU „ALL STAR GAME”

Mihai ROŞOIU
0 0

all starssDin 23 ianuarie şi până în data de 01 februarie, fanii baschetului feminin românesc, şi nu numai, au ocazia să-şi voteze favoritele pentru ALL STAR GAME – BRAŞOV 2016, eveniment care va avea loc în data de 8 februarie, în Sala Sporturilor DP Colibaşi!
Păstrând tradiţia ultimelor ediţii, Federaţia Română de Baschet oferă şi de această dată posibilitatea ca atât suporterii, cât şi reprezentanţii mass-media, să-şi exprime opţiunile pentru componenţa selecţionatelor care se vor confrunta în cadrul All Star Game -Braşov 2016, urmând ca la spectacolul stelelor baschetului feminin să-şi facă apariţia pe parchetul Sălii Sporturilor „DP Colibaşi” din Braşov, în data de 8 februarie 2016, cele mai valoroase baschetbaliste care evoluează în România, în LNBF.
Pentru operaţiunea de votare, cei care doresc să-şi exprime opţiunile o pot face pe http://frbaschet.ro/ intrând în secţiunea special amenajată (în dreapta sus, sub live-score). După ce accesaţi această secţiune, găsiţi frame-ul cu baza de date, pentru fiecare poziţie în parte. Pentru fiecare selecţionată, Nord şi Sud, trebuie să alegeţi câte o sportivă pentru fiecare poziţie şi câte un antrenor (obligatoriu trebuie să vă exprimaţi opţiunile pentru ambele selecţionate pentru ca votul dumneavoastră să fie înregistrat). Ultimul pas, obligatoriu înainte de a transmite votul dumneavoastră, este să apăsaţi pe butonul de sub terenurile de joc („Nu sunt Robot”), necesar pentru ca votul dumneavoastră să fie înregistrat. Confirmarea că votul dumneavoastră a fost înregistrat se face prin apariţia unui mesaj de mulţumire că aţi participat la această acţiune de stabilire a componentelor selecţionatelor Nord şi Sud. Operaţiunea de votare se va finaliza în data de 01 februarie, urmând ca în scurt timp Federaţia Română de Baschet să publice componentele celor două selecţionate -câte 12 sportive şi 2 antrenori.
REGULAMENT DE VOT ALL STAR GAME – BRAŞOV 2016 (feminin)
ECHIPE PARTICIPANTE –
NORD vs. SUD
DATA ALL STAR GAME 2016 -8 februarie 2016
LOCAŢIE – Sala Sporturilor „DP Colibaşi” din Braşov NORD – este o selecţionată formată din jucătoare legitimate la BCM Danzio Timişoara, Universitatea Cluj-Napoca, CSM Satu Mare, CSU Alba lulia, ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe şi BC
lClM UVG Arad.
SUD – este o selecţionată formată din jucătoare legitimate la Olimpia CSU Braşov, Rapid Bucureşti, CST Alexandria, CSM Târgovişte şi Phoenix Galaţi. JUCăTOARE – FR Baschet împreună cu staff-urile oficiale ale echipelor din LNBF au selectat o bază pentru vot formată din 94 de jucătoare.
ANTRENORI – Sunt postaţi pentru a fi votaţi DOAR antrenorii principali ai celor 11 echipe din
LNBF.
PONDEREA VOTULUI FINAL:
30% – votul publicului
30% – votul mass-media
40% – votul Departamentului
Tehnic FRB + Colegiul Central al
Antrenorilor
STARTUL VOTULUI – 23 ianuarie
ULTIMA ZI PENTRU VOT – 01 februarie
MODALITATEA DE VOT:
Fiecare votant va alege pentru selecţionatele Nord şi Sud obligatoriu câte o singură jucătoare pentru fiecare dintre cele cinci posturi de joc şi câte un singur antrenor.
REZULTATELE VOTULUI FINAL VOR FI PUBLICATE PE SITE-UL FRB, DUPă CENTRALIZARE
(public+media+tehnic). Loturile celor două selecţionate, SUD şi NORD, vor fi formate din 12 sportive şi 2 antrenori.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Echilibrandu-ne viaţa personala, vom echilibra şi viaţa planetei

Preot loan STEFĂNESCU Una din temele interesante pentru acest început de mileniu este şi aceea a întâlnirii dintre tânăr şi credinţă, dintre tânăr şi morală. Morala, în sens creştin, este stabilirea şi prezentarea în mod sistematic şi critic a adevăratelor norme după care omul trebuie să-şi îndrume viaţa şi activitatea […]