Vot zdrobitor în Consiliul Local Moreni! Răzvan Bejan a pierdut mandatul de viceprimar!

1 0

Cariera de viceprimar al Municipiului Moreni s-a încheiat brusc pentru Răzvan Dumitru Bejan, după nici doi ani de mandat. Ales în septembrie 2020 consilier local pe lista Pro România, Răzvan Bejan a avut o prestație punctată de un șir de neînțelegeri, mai întâi cu șeful administrației publice morenare, Constantin Dinu, primar aflat la al treilea mandat. Când lucrurile păreau să intre într-o zonă de normalitate, lipsa de experiență politică, apetența pentru putere și jocurile de culise la care s-a pretat, l-au adus pe Bejan într-o fundătură. Politic vorbind, se înțelege.

Joi seară, printr-o hotărâre inițiată de o treime dintre consilierii locali, acesta  a fost demis din funcția de viceprimar,  votul în defavoarea sa fiind covârșitor. Potrivit informațiilor noastre, 13 consilieri au votat „pentru” demitere și numai trei „împotrivă”. Conform  legii, pentru demiterea unui viceprimar din funcție este nevoie ce votul a cel puțin două treimi dintre consilierii locali. Ceva greu de anticipat într-un consiliu eterogen precum cel de la Moreni, care este compus din șase consilieri PSD, patru PNL, patru PER și trei de la Pro România.  O explicație ar fi aceea că membrii CLM Moreni s-au coalizat pentru a putea  sancționa inclusiv lipsa de statornicie a de acum fostului viceprimar Răzvan Bejan, despre care se vorbește că a cochetat în ultima perioadă cu PNL Dâmbovița.

Așteptăm o eventuală reacție din partea Pro România, care pierde un viceprimar, dar nu este exclusă nici varianta radicală de a-i fi retras sprijinul politic, ceea ce s-ar putea solda chiar cu pierderea calității de consilier local.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Muncitorii sezonieri sunt la mare căutare în Belgia și Olanda                   

Angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei EURES România, 342 locuri de muncă vacante, după cum urmează: Olanda – 106 locuri de muncă pentru: stivuitorist, culegător salată, culegător pere, culegător mere şi pere, culegător capșuni; culegător fructe, muncitor în pepinieră de flori în seră, legumicultor; Belgia – 96 […]