Voinţa Pietrosita Un mic banchet

A.l.
0 0

sportSe consideră că Voinţa Pietrosita, la prima apariţie în Liga a 4-a, a avut un sezon bun. S-a clasat pe locul 10 (cu 37 p) în campionat şi a câştigat Cupa României – faza judeţeană. în acestă competiţie a avut următoarele rezultate: 2-0 (acasă) cu Bradul Moroeni, 2-0 (acasă) cu PAS Pucioasa, 1-0 (acasă) cu F.C. Aninoasa, 7-1 (la Fieni) cu A.S. Doicesti şi 2-1 (la Aninoasa) cu Flac[ra Moreni, în finală.
Pentru echipa de la poalele Leaotei au evoluat: Cucos, Sfârlează -Cucuteanu, Caibăr, Posta, Anohei, Dumitrascu, I. Gheorghe, C. Radu, Oprescu, Pătru, Grecu, Sorescu, Dragomir, Georgescu, Stăncescu I, Stăncescu II, Mihăilescu, Budoiu, Petrescu, Doamna, Iordănescu, Simulescu. Pe banca tehnică s-au perindat Daniel Caibăr şi Ciprian Stăncescu, cei doi fiind împreună în finala Cupei şi în meciul din ultima etapă, cu Comertul Brezoaela. Din staff-ul administrativ fac parte: Ion Dicu (preşedinte de onoare), Sorin Neacsu (preşedinte executiv), Nicu Neguţescu (conducător), Gheorghe Rosu, Nicolae Bănescu, Nicolae Bucur, Marcel Rosu.
Mâine, jucătorii, antrenorii şi conducătorii de la Vointa Pietrosita vor sărbători sfâşrşitul sezonului cu un mic banchet care va avea loc în localitate.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

HOTĂRÂRI NOI PENTRU BASCHETUL ROMÂNESC

La Adunarea Generală a FR Baschet, desfăşurată în sala de conferinţe „Mihai Nedeff”, au fost prezenţi 65 de reprezentanţi ai structurilor sportive afiliate la FR Baschet (validarea acestora a fost efectuată înainte de începerea şedinţei, conform Art. 53 din Statutul FRB). Din partea Ministerului Tineretului şi Sportului, la şedinţă a […]