Voinţa Pietroşiţa Trei înfângeri legate

A.l.
0 0

sportFormaţia din Pietroşiţa a început bine campionatul, cu o victorie în deplasare, 0-1 (I. Gheorghe), cu Voinţa Tărtăşeşti.
Apoi s-a tăiat ca maioneza. Au urmat trei meciuri pierdute: 0-3 (a) cu F.C. Aninoasa, 0-7 (d) cu Atletic Fieni, 3-5 (a) cu Comerţul Brezoaele. în aceste trei meciuri a încasat 15 goluri şi a marcat doar trei. A pierdut două meciuri acasă.
în ultimul, cu Comerţul Brezoaele, a avut un om în plus din minutul 45 (eliminat Raiciu), dar a luat bătaie cu 3-5 (Bârdeş, Codroiu, Petrescu -Tudorache 2, Badea 2, Florea).
Antrenorii Ciprian Stăncescu şi Daniel Caibăr au trimis în teren următoarea garnitură: Sfârlează (46 -Cucoş) – Radu (71 – Grecu), Posta, L. Nicolae, Dumitrache (53 – Caibăr) -C-tin Stăncescu (64 -Petrescu), Cip. Stăncescu, Dumitraşcu, I. Gheorghe – Bârdeş, Codroiu.
Voinţa Pietroşiţa se
află pe locul 15, cu doar 3 puncte. în etapa următoare joacă la Pucioasa, cu echipa locală PAS, care este şi ea în mare criză de puncte şi prestaţie.
Situaţia de la Voinţa Pietroşiţa se datorează răutăţilor din rândul jucătorilor unde s-au format grupuri şi grupuleţe. Mai mult, nu se ştie cine este antrenor principal, Ciprian Stăncescu sau Daniel Caibăr?

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

AU ACAPARAT PODIUMUL

După câştigarea multor medalii în timpul sezonului, radio orien-tariştii de la CS Municipal Târgovişte au participat, săptămâna trecută, şi la cele mai importante competiţii de pe plan intern: Campionatele Naţionale Individuale de Radio Orientare. Acestea s-au desfăşurat la Râmnicu Vâlcea, fiind compuse din 4 probe: Foxoring, Sprint, Clasic 144MHz, Clasic […]