Voinţa Pietroşita ÎNCEARCĂ SĂ ŢINĂ PASUL

A.l.
0 0

Vointa PietrositaVenită în premieră în scena Ligii a 4-a dâmboviţeană, Voinţa Pietroşiţa a căutat să ţină pasul, să nu se facă de ruşine. Echipa de sub poalele Leaotei a început cu Daniel Caibăr la timonă şi a terminat cu Ciprian Stăncescu. La sfârşitul primei părţi a campionatului s-a clasat pe locul 11, cu 19 p.
în această perioadă, pentru Voinţa Pietroşiţa au
jucat: Cucoş, Chiţoiu -Georgescu, Caibăr, Zgâmbău,Posta, Budoiu, Ioana, lordănescu, Doamna, Petrescu, C. Radu, Andrei, Pătru, Gheorghe, Cucuteanu, Bucur, M. Dumitrache, Sorescu. în acestă iarnă a plecat R. Dumitrache (la muncă în Anglia). Se aşteaptă venirea a 2-3 jucători noi. Antrenor a fost reconfirmat Ciprian Stăncescu.
Pregătirea va începe pe 4 februarie. Se vor disputa 3-4 meciuri amicale. De echipa de juniori se ocupă Cătălin Radu. De acolo au fost promovaţi Ioana, Iordănescu, Doamna şi Petrescu.
în conducerea administrativă sunt incluşi Sorin Neacşu (finanţator), Gheorghe Roşu, Nicolae Bucur, Nicu Neguţescu. Preşedinte de onoare este primarul comunei Pietroşiţa, Ion Dicu.
Obiectivul Voinţei Pietroşiţa este evitarea retrogradării.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Situaţie tragi-comică la Chindia S-A REZOLVAT! SE AMÂNĂ

Membrii Adunării Generale a AFC Chindia nu au ajuns la un numitor comun în privinţa bugetului Starea de incertitudine continuă să domnească la Chindia Târgovişte. Întâlnirea acţionarilor care a avut loc miercuri dimineaţa la Consiliul Judeţean nu a rezolvat nici pe departe problemele cu care divizionara B dâmboviţeană se confruntă […]