Voinţa Pietroşiţa Daniel Caibăr a revenit la cârma echipei

A.l.
0 0

sportDe două etape Voinţa Pietroşiţa a evoluat fără antrenor. Mai precis, în meciurile cu Recolta Gura Şuţii (acasă, 4-0) şi cu Petrolul Valea Mare (în deplasare, 2-4). Astăzi, în derby-ul local cu Bradul Moroeni, pe banca Voinţei Pietroşiţa va sta Daniel Caibăr. E posibil ca acesta să evolueze şi ca jucător în teren, alături de Andrei, Posta, Dumitrescu, Gheorghe, Sorescu, Mihăilescu…
Caibăr a mai antrenat Voinţa Pietroşiţa în acest sezon, în primele zece etape, după care a plecat în Anglia, la muncă. Apoi, la timona echipei de sub Leaota a venit Ciprian Stăncescu.
Fostul fundaş al Municipalului Târgovişte va antrena Voinţa Pietroşiţa în acest sezon, în ultimele patru etape şi în finala Cupei României -faza judeţeană. Ultimul act al Cupei va avea loc pe 4 iunie, probabil, la Târgovişte, pe stadionul Eugen Popescu. Voinţa Pietroşiţa va avea ca adversară pe Flacăra Moreni.
Daniel Caibăr îl va
avea aproape pe organizatorul de competiţii Nicu Neguţescu. Lângă nevoile echipei vor fi primarul Ion Dicu şi finanţatorul Sorin Neacşu. De juniori se ocupă Cătălin Radu, Nicolae Bănescu şi Marcel Roşu. După disputarea a 30 de etape, Voinţa Pietroşiţa este pe locul 9, cu 37 p, realizând obiectivul propus înaintea începerii campionatului: evitarea retrogradării.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Gloria Corneşti Puţine jocuri disputate

Mai mult ca sigur Gloria Corneşti va fi campioana judeţului Dâmboviţa. Campionatul din Liga a 4-a dâmboviţeană se termină pe 8 iunie 2013. Dar formaţia din Corneşti va disputa ultimul meci din acestă stagiune pe 28 mai (cu Comerţul Brezoaele, în deplasare). Apoi va sta în ultimele două etape, întrucât […]