Voinţa Perşinari Evoluţii modeste

A.l.

Conferinta PSD 4.07.2013Linia de clasament:
11. 32 12 1 19 48-87 37 p Echipa din comuna lui Ion Dolănescu a avut un parcurs modest în sezonul ce s-a încheiat (2012-2013). Asta şi că au fost în sânul grupării multe probleme, în special financiare.
Apoi, jucătorii se întâlneau doar în ziua meciului, fără să facă pregătire într-un program al ciclului săptămânal.
Mulţi jucători de vârstă înaintată
Voinţa Perşinari a
avut în stagiunea trecută un lot în care activau mulţi jucători cu o vârstă destul de ridicată: Enache (40 ani), B. Popescu (37 ani), Luescu (34), Bădoiu (34 ani), Fl. Constantin, Dinu, A. Petre. Dar trebuie spus că aceşti „veterani” au avut evoluţii cât de cât mulţumitoare.
în afară de aceştia toţi ceilalţi au evoluat în Divizia B sau C.
Dinu, golgheterul echipei
Echipa lui Marian Bunea a marcat 48 de goluri. Golghetrul echipei a fost Costel Dinu, autor a 11 reuşite. Este urmat de Şerban, cu 9 goluri, dar acesta a evoluat sub culorile formaţiei din Perşinari doar în prima parte a campinatului (turul) şi apoi s-a transferat la Atletic Fieni. Pe lista marcatorilor, printre alţii, îi găsim pe: Ioniţă, Bădoiu, B. Popescu, Motan. Ultimul a marcat golurile care au adus punctele liniştii în meciurile cu Petrolul Târgovişte şi Voinţa Pietroşiţa (scor 1-0, în ambele partide).
Mai multe puncte în retur
în pauza de iarnă, în perioada precompetiţională, au părăsit echipa trei jucători de bază: Şerban (la Atletic Fieni), Zamfir (la Petrolul Târgovişte), Mihăiescu (Voinţa Pietroşiţa).
Dar, în ciuda acestor plecări, Voinţa Perşinari a acumulat, în retur, 21 de puncte, faţă de cele 16 strânse în tur.
Lotul de jucători: Lunescu, Tudose -Junghie, Dulamă, Fl. Constinatin, Cârlan, Toader, Bădoiu , Ad. Gheorghe , B. Popescu, C. Dinu, Mihăilescu, Zamfir, A. Petre, Grigoraşcu, Enache, Ioniţă, Motan, Breazu, Şerban. Antrenor, Aurel Godinac.
Din staff-ul administrativ fac parte: Marian Bunea (preşedinte de oanoare), Vali Junghie (preşedinte executiv). Aurel Godinac se retrage
După şase ani petrecuţi la Voinţa Pietroşiţa, antrenorul Aurel Godinac a anunţat că se retrage.
Se consideră că a făcut treabă bună la Perşinari, că a reuşit să menţină echipa în Liga a 4-a şi în multe sezoane a încurcat socotelile favoritelor.
în paralel cu Voinţa Perşinari, Aurel Godinac a antrenat, în Onoare, pe Lumina Ziduri, care a reuşit să termine sezonul pe locul 1 şi să promoveze în Liga a 4-a. Dar nu se ştie dacă echipa condusă de Dan „Tuci” Negriloaia va activa în stagiunea viitoare în acest eşalon. Chiar dacă n-a primit nicio ofertă concretă, e posibil ca Aurel Godinac să
antreneze la Conţeşti, unde este profesor de sport. Bineînţeles, dacă fotbalul se va reactiva acolo.
Rezultate obţinute:
4-5 şi 3-7 cu Gaz Metan Finta, 1-6 şi 1-5 cu F.C. Aninoasa, 2-1 şi 0-3 cu A.S. Doiceşti, 2-0 şi 0-5 cu Recolta Gura Şuţii, 1-2 şi 5-1 cu Petrolul Valea Mare, 1-0 şi 1-0 cu Bradul Moroeni, 2-0 şi 2-1 cu Avântul Produleşti, 3-3 şi
0- 5 cu Flacăra Moreni, 3-4 (3-0 la masa verde) şi 1-5 cu Comerţul Brezoaele, 0-2 şi 3-0 (la masa verde) cu C.S. Conţeşti, 0-5 şi 3-0 la masa verde) cu Utchim Găeşti, 2-4 şi 3-1 cu PAS Pucioasa, 1-7 şi
1- 8 cu Gloria Corneşti, 1-2 şi 1-0 cu Petrolul Târgovişte, 0-3 şi 1-0 cu Voinţa Pietroşiţa, 0-2 şi 1-3 cu Atletic Fieni.
Un stadion inestetic
Perşinari are unul dintre cele mai necorespunzătoare stadioane din judeţ. De câţiva ani buni s-au început lucrările la noul stadion, dar acestea au stagnat. Este imperios necesar ca această frumoasă comună dâmboviţeană să beneficieze de un stadion modern, care să miroasă a Europa şi performanţă.
Consider că primarul Marian Bunea şi preşedintele Vali Junghie, care au multe uşi deschise, pot găsi soluţiile ca Perşinari să aibă un stadion nu care să satisfacă cele mai exigente cerinţe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Flacăra Moreni Vacanţă pânâ pe 15 iulie

Jucătorii de la Flacăra Moreni sunt în vacanţă până pe 15 iulie. Atunci elevii lui Marian Vasilache vor relua cursurile. Vor începe antrenamentele. Acestea vor avea loc pe baza proprie de la Moreni. Fundaşul – mijlocaş Iulian Tronaru este la capăt de contract cu gruparea de pe malurile Cricovului Dulce […]