Voinţa Crevedia a trecut prin momente dificile la barajul cu Flacăra Moreni. Va continua în Ilfov

A.l.
0 0

vointa crevediaEchipa din Crevedia a avut un parcurs bun în sezonul regulat şi foarte bun în play-off. În această ultimă fază a învins cu
2- 0 (Oprea şi Nedelea 55 – din 11m) pe Pescăruşul Grădiştea (în semifinale) şi cu 4-1 (Mari-nică Ionică 5, 20, 70 şi 77) pe C.S.O. Bragadiru (în finală). Ambele partide s-au disputat la Snagov-Ghermăneşti.
Din păcate, Voinţa Cre-vedia n-a mai avut evoluţii bune şi în dubla (tur, retur) pentru barajul de promovare în Liga a
3- a cu Flacăra Moreni.
În meciul tur, disputat la Crevedia a fost egal, 2-2 (Florea 14, Nedelea 90+3, respectiv Cârnaru 33 şi Guţă 50). În această partidă, trupa din Crevedia a avut noroc. La scorul de 0-0, morenarii au ratat prin Drăgan (2), Cârnaru (4), Guţă (5), Iliescu (7), iar la scorul de 12 prin Cârnaru (52), Negrea (68 şi 77), Iliescu (77). În ultimul sfert de oră, Voinţa Crevedia a jucat bine presând careul din faţa lui Panaite, prin Dobre, Florea, Nedelea şi Truţă.
Introducerea lui Andro (în min. 57 în locul lui Băr-cănescu) n-a avut efectul scontat. Acesta a intrat în câmpul de joc şi s-a accidentat şi mai rău. N-a putut evolua în meciul de la Moreni. Egalarea a venit după un hei-rup final şi a fost adusă de Nedelea (90+3) din pasa lui Florea. În această partidă, doar Tănase, Nedelea, Snagoveanu, Florea şi Dobre au dat satifacţie.
În meciul retur de la Moreni, Voinţa Crevedia a fost de nerecunoscut. Mai mult, nu l-a avut pe încrezutul Lavi Hrib pe banca tehnică, plecat în Italia. De acest meci s-au ocupat Gheorghe Gavrilescu şi Mă-dălin Ioniţă. Strategia lor a fost dată peste cap de o defensivă ca de carton. Nu s-au ridicat baricadele, nu s-au apărat cu agresivitate, nu s-a aglomerat axul terenului.
Pentru morenari, Voinţa Crevedia a fost un bulevard cu sens unic spre poarta lui Tănase. Tinerii lui Gabriel Paraschiv au fost ca un taifun. Ocaziile s-au înşirat la poarta lui Tănase. Au fost multe. Trebuie spus că fundaşii Voinţei, Alecu (apoi Ioniţă), Leţu, Oprea şi Filip au fost sub orice critică. I-au lăsat pe Drăgan, Cârnaru, Iliescu, apoi Negrea, Huţusoru şi V. Preda să zburde în voie. Defensiva Crevediei a fost neaşteptat de fragilă.
Nu-i mai puţin adevărat că Flacăra Moreni a fost ajutată de brigada de arbitrii. La golul de 1-0, marcat de Cârnaru, a fost ofsaid nesemnalizat de asistentul Şerban State (Piteşti), iar centralul Dan Botescu a arătat punctul cu var la un duel umăr la umăr între Leţu şi Drăgan, iar Timofte a marcat pentru 2-0. Morenarii au beneficiat de un arbitraj mai bun ca poftiţi la masă.
Arbitrul cu origini în Moreni arătase în primele 25 de minute patru cartonaşe galbene: Oprea (14), Tănase (23), Leţu (25), Florea (25), toţi de la Voinţa Crevedia. Ulterior au mai văzut galben în faţa ochilor Leţu (57) şi Nedelea (67). Pentru două galbene, Leţu (57) a fost eliminat. Uitându-ne la capitolul cartonaşe (galbene sau roşii) rubrica din dreptul echipei Flacăra Moreni este imaculată.
Voinţa Crevedia va continua în Liga a 4-a din Ilfov. Aici nu-s meciuri trucate, contestaţii, arbitraje dubioase, observatori lacomi, comisii care prin deciziile lor stabilesc iererhii.
Nu va mai fi Lavi Hrib pe banca tehnică şi vor fi modificări în efectivul echipei.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

RADU PAPOE, UN NOU REZULTAT NOTABIL

Performanţă foarte bună pentru echipa de băieţi U14 a României, la turneul de calificare pentru finala European Summer Cups 2016. Echipa formată din Sebastian GIMA, Nicholas David IONEL şi Radu Mihai PAPOE, însoţiţi de antrenorul Dragoş Enache, a reuşit să ajungă până în finala concursului disputat în Spania, la Murcia. […]