VLAD E VEDETA FCSB-ULUI

Mihai ROŞOIU

Adus cu scandal de roş-albaştri în 2017, când Vlad a decis să rupă contractul cu CS U Craiova şi să fugă din Bănie, tânărul goalkeeper nu s-a adaptat rapid la pretenţiile celor de la FCSB.
Originar din Târgovişte, Vlad, la dorinţa lui Becali, a fost forţat de câteva ori în primul „11”, însă experimentul părea să eşueze, deoarece titularul din prezent al naţionalei de tineret ieşea în evidenţă mai degrabă prin gafe şi nesiguranţă. Rezervă în „mandatele” lui Florin Niţă şi Cristi Bălgrădean, Vlad a profitat de transferul lui „Pufi” la CFR Cluj, dezvăluit la începutul lui martie, şi a „arestat” în cele din urmă postul dintre buturile roş-albaştrilor.
Deşi la începutul acestui sezon a trecut printr-o perioadă dificilă, fiind infectat cu COVID-19, „Ceauşescu” – porecla pe care i-a pus-o Budescu în urmă cu 3 ani – a revenit îndată un om de bază la FCSB, în ciuda aducerii de urgenţă a lui Cătălin Straton de la Dinamo.
Iar analiza InStat confirmă evoluţia lui Vlad în comparaţie cu sezonul precedent de Liga 1, singurul în care portarul a mai jucat un număr considerabil de partide în competiţia internă.

  • * Ediţia actuală a ajuns până la jumătatea sezonului regular. Vlad ar mai putea bifa încă 25 de partide, daca va fi integralist în retur şi în play-off.
  • ** Indexul InStat constituie o evaluare, ca medie, după toate criteriile relevante pentru prestaţia unui portar. Printre capitolele luate în calcul: şuturi parate, goluri încasate, intervenţii salvatoare, intercepţii, acurateţea degajărilor etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

REVIN SPECTATORII ÎN TRIBUNE?

Eduard Novak, noul Ministru al Tineretului şi Sportului, vrea ca suporterii să revină la competiţiile sportive. Planul său este ca popularea tribunelor să înceapă încă din luna ianuarie. Dar recunoaşte că misiunea nu este una chiar atât de simplă. Va fi nevoie de un avis favorabil şi din partea Ministerului […]