„Vizitează Dâmbovița”, proiect inițiat de CJ Dâmbovița

0 0

S-a dat startul unui nou proiect „Vizitează Dâmbovița”, inițiat de CJ Dâmbovița, ce are ca scop să prezinte turiștilor care aleg să-și petreacă timpul în municipiului Târgoviște și în județul Dâmbovița, într-un mod inedit, istoria județului și obiectivele turistice.
În zona Muzeelor de Istorie și de Artă din municipiul Târgoviște, pot fi admirate portrete în creion ale personalităților care au scris istoria Țării Românești, dar și imagini cu cele mai frumoase obiective turistice din patrimoniul municipiului și al județului.
Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a declarat că proiectul „Vizitează Dâmbovița” este abia la început, urmând și alte surprize inedite.
„Vă invit la o altfel de „lecție” de istorie!
De ieri, în imediata apropiere a Muzeului de Istorie și a celui de Artă, puteți admira portrete în creion ale unora dintre cele mai importante personalități care au marcat istoria Țării Românești, dar și schițe ale celor mai frumoase obiective turistice din vechea Cetate de Scaun și din județul nostru!
Astfel de surprize, care aduc un plus în atmosfera Târgoviștei, vor mai veni!
Proiectul „Vizitează Dâmbovița” este la început”, a declarat președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Ministerul Sănătății, măsuri pentru punerea pe piață a medicamentelor necesare pentru sănătatea publică

Ministrul Sănătății a aprobat normele metodologice pentru autorizarea în vederea punerii pe piață a medicamentelor necesare din motive de sănătate publică. Noile norme vizează asigurarea disponibilității medicamentelor care au un consum redus și nu prezintă interes comercial și pentru care nu există alternativă terapeutică de cele mai multe ori.Normele aprobate […]