Vizite ministeriale în judeţul Dâmboviţa

Mai mulţi miniştri vor veni în municipiul Târgovişte, astăzi, 11 august pentru a participa la manifestările prilejuite de sărbătoarea Sfântului Ierarh Nifon, un eveniment religios extrem de important pentru reprezentanţii bisericii, creştini şi autorităţi. Vor fi prezenţi la Târgovişte şi în judeţ ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, ministrul Economiei, Mihai Fifor, ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, directorul general AFIR, Adrian Chesnoiu şi directorul Companiei Naţionale de Investiţii, Manuela Pătrăşcoiu.
Programul vizitei ministrului Sănătăţii, Florian Bodog, în judeţul Dâmboviţa se întinde pe două zile, joi, pe 10 august, a mers la Sanatoriul Moroieni, acolo unde ministerul finanţează o serie de investiţii de reabilitare şi modernizare a corpului central, dar a vizitat şi spitalele de la Pucioasa şi Gura Ocniţei, iar vineri, 11 august, a alocat un timp important discuţiilor cu conducerea şi cu cadrele medicale de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte. Totodată, ministrul Economiei, Mihai Fifor, a profitat de vizita în judeţ şi a mers joi la Automecanica Moreni pentru a vedea la faţa locului care sunt problemele cu care se confruntă societatea, în momentul de faţă aceasta neavând niciun fel de comandă în lucru. Va vizita şi Uzinele Mecanice de la Mija şi Dragomireşti, unde se lucrează cu „motoarele turate”, nu sunt înregistrate datorii, ba chiar societăţile sunt pe profit.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Judeţul Dâmboviţa a fost prins în Programul Multianual pentru dezvoltarea investiţiilor în turism

Judeţul Dâmboviţa a fost prins în Programul Multianual pentru dezvoltarea investiţiilor în turism, aprobat deja de Guvernul României, cu două investiţii importante, respectiv realizarea unei parcări publice în zona telecabinei de la Padina-Peştera şi construirea a două pârtii de schi în aceeaşi zonă. Totodată, conducerea Consiliului Judeţean Dâmboviţa a solicitat […]