VIZITA PASTORALA A MITROPOLITULUI NIFON

Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit Nifon, însoţit de: Părintele Vicar Eparhial, Părinţi Consilieri şi Protopopi, a vizitat vineri, 4 octombrie 2019, parohiile: Băleni Români, Dobra, Cornăţelu şi Crovu, din protoieriile: Târgovişte Sud şi Titu.
Cu acest prilej, Înaltpreasfinjia Sa a oferit îndrumări cu privire la problemele pastoral-misionare şi gos-podăreşti-administrative curente. Astfel, la Băleni Români şi la Cornăţelu se află în derulare proiecte de consolidare şi restaurare a sfintelor lăcaşe, iar la Dobra se zideşte o nouă biserică. La Crovu, se va zidi o nouă biserică, de aceea, a fost identificat un spaţiu adecvat.
Înaltpreasfinţia Sa a binecuvântat şi a încurajat strădaniile preoţilor cu privire la continuarea lucrărilor ce le derulează, asigurându-i de sprijinul Centrului eparhial. La discuţii, au luat parte şi primarii din localităţile în care se află parohiile mai sus menţionate, care şi-au exprimat disponibilitatea de a sprijini aceste proiecte ecleziale.
BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIŞTEI

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

TINEREŢEA - UN TIMP DEDICAT MĂRTURISIRII ŞI ÎNVIERII, SLUJIRE ARHIEREASCĂ LA CATEDRALA DIN TÂRGOVIŞTE

În Duminica a XX-a după Rusalii, în ziua de 6 octombrie 2019, Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit Nifon, însoţit de Părintele Vicar Eparhial, preoţi şi diaconi, a săvârşit Sfânta Liturghie la catedrala din Târgovişte. Înaltpreasfinţia Sa a vorbit, referindu-se la Învierea fiului văduvei din Nain -tema evanghelică a acestei duminici, […]