Published On: mie, oct. 9th, 2019

VIZITA PASTORALA A MITROPOLITULUI NIFON

nichiduta.ro

Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit Nifon, însoţit de: Părintele Vicar Eparhial, Părinţi Consilieri şi Protopopi, a vizitat vineri, 4 octombrie 2019, parohiile: Băleni Români, Dobra, Cornăţelu şi Crovu, din protoieriile: Târgovişte Sud şi Titu.
Cu acest prilej, Înaltpreasfinjia Sa a oferit îndrumări cu privire la problemele pastoral-misionare şi gos-podăreşti-administrative curente. Astfel, la Băleni Români şi la Cornăţelu se află în derulare proiecte de consolidare şi restaurare a sfintelor lăcaşe, iar la Dobra se zideşte o nouă biserică. La Crovu, se va zidi o nouă biserică, de aceea, a fost identificat un spaţiu adecvat.
Înaltpreasfinţia Sa a binecuvântat şi a încurajat strădaniile preoţilor cu privire la continuarea lucrărilor ce le derulează, asigurându-i de sprijinul Centrului eparhial. La discuţii, au luat parte şi primarii din localităţile în care se află parohiile mai sus menţionate, care şi-au exprimat disponibilitatea de a sprijini aceste proiecte ecleziale.
BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIŞTEI

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro