Vizită la şantierul de lucrări de pe DJ 721

0 0

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa Alexandru Oprea, vicepreşedintele Alin Manole şi şeful Direcţiei Infrastructură Locală, Vasile Dinu, au efectuat o vizită de lucru pe traseul DJ 721 Târgovişte (DN 72) -Colanu – Văcăreşti – Perşinari unde, în prezent, SC Lucrări Drumuri şi Poduri Dâmboviţa SA execută lucrări de asfaltare (covor bituminos) pe un sector de drum în lungime de 7,3 km, din care s-au realizat 3,8 km pe raza Comunei Văcăreşti. Investiţia este finanţată din bugetul propriu al Consiliului Judeţean Dâmboviţa şi are o valoare totală de 6.105.668 lei.
În această perioadă, SC Lucrări Drumuri şi Poduri Dâmboviţa SA desfăşoară activităţi de asfaltare pe DJ 711D Lunguleţu – Poiana (km 4+000 -8+000) şi pe DJ 720A Bucşani – Răţoaia (km 12+477 – 16+400).
De asemenea, tot prin intermediul societăţii de profil a Consiliului Judeţean Dâmboviţa, se execută lucrări de estetică rutieră pe DJ 711 Târgovişte – Dobra -Bujoreanca, DJ 720 Răzvad – Moreni -limită Judeţ Prahova, DJ 720A Gura Ocniţei – Adânca – Finta – Postârnacu şi pe DJ 701, la intersecţia cu autostrada A1.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Eficientizarea vămii româneşti

Ministerul Finanţelor Publice a elaborat un proiect de act normativ care prevede înfiinţarea Autorităţii Vamale Române, ca instituţie de specialitate a administraţiei publice centrale în domeniul vamal, cu personalitate juridică. Scopul proiectului de act normativ este de a consolida autoritatea vamală şi de a asigura îndeplinirea misiunii acesteia stabilită la […]