Vizită de lucru pe șantierele din Dragomirești, Mănești și Tătărani unde se lucrează la rețeaua de apă și canalizare 

Date:

Președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan și conducerea Companiei de Apă au făcut o vizită de lucru la Dragomirești, Mănești și Tătărani, unde se lucrează la extinderea rețelelor  de alimentare cu apă și canalizare.

„Astăzi, alături de conducerea Companiei de Apă Târgoviște – Dâmbovița și primarii Dragoș Vlădulescu, Alexandru Constantin și Constantin Pătru, am verificat lucrări a căror valoare se ridică la aproximativ 30.200.000 de EURO (TVA inclus). Așadar, în cele trei comune se urmărește: înființarea a 100 de km rețele de canalizare; racordarea a 5.228 de gospodării la rețeaua de canalizare; înființarea a 50 de stații de pompare a apei uzate; reabilitarea a 13 km de rețea de distribuție apă potabilă și branșarea a 533 de gospodării la rețeaua de apă potabilă. 

 Lotul pe care se lucrează în cele trei comune face parte din cel mai mare proiect cu fonduri europene din Dâmbovița, Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii apă și apă uzată, care se ridică la aproape 450.000.000 de euro.” , a transmis președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan. 

  De acesta mare proiect vor beneficia cetățenii din 52 de localități dâmbovițene și Consiliul Județean Dâmbovița. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Mare pericol, conductă de gaz fisurată în localitatea Niculești

Ieri, în jurul orei 08:20, pompierii au fost solicitați...

O locomotivă a luat foc 

Pompierii dâmbovițeni au fost solicitați să intervină în cazul...