Vizită de lucru la obiective de investiţii

0 0

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa Alexandru Oprea a efectuat o vizită pe şantierele a două dintre obiectivele de investiţii derulate în judeţ.
Prima oprire a fost la fosta unitate militară de la gară, unde a fost analizat stadiul lucrărilor la drumul de legătură DJ 720 E Gara Târgovişte Sud – Centura Municipiului Târgovişte, unde au fost demarate activităţile de montaj a bordurilor marginale părţii carosabile. Prin acest proiect se urmăreşte realizarea unui drum principal, cu 4 benzi de circulaţie, în lungime de 1,242 m. După realizarea conturului giraţiilor din zona gării şi de la ieşirea spre cartierul din Aleea Trandafirilor, urmează să fie iniţiate şi activităţile de aşternere a straturilor de asfalt pe terasamentul existent.
Mâine, 30 august 2019, conducerea CJD a convocat o nouă întâlnire cu executantul, proiectantul şi dirigintele de şantier, întrucât constructorul nu şi-a îndeplinit în totalitate obligaţiile asumate la ultima analiză.
Următorul punct vizitat a fost obiectivul de investiţii desfăşurat pe DJ 720A Bucşani – Răţoaia, unde se reabilitează partea carosabilă degradată prin covor asfaltic pe o lungime de 3,5 km. Aici, lucrările se apropie de finalizare, prin intermediul SC Lucrări Drumuri şi Poduri SA, societate a Consiliului Judeţean Dâmboviţa, recepţia urmând a avea loc în cursul lunii viitoare.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Şoseaua de centură -70 milioane de lei, costuri estimate pentru finalizarea proiectului

Despre şoseaua ocolitoare a Municipiului Târgovişte, primarul Cristian Stan a precizat că sunt la această dată doi ofertanţi şi că au fost demarate procedurile de achiziţii publice. Obiectivul a fost împărţit în cinci loturi şi sunt în analiză documentaţiile tehnice propuse. Potrivit estimărilor, finalizarea proiectului refăcut ar putea costa municipalitatea […]