VISUL UNUI ORAŞ, ÎNDEPLINIT DE O MÂNĂ DE „LEI”

Mihai ROŞOIU
0 0

Chindia Târgovişte şi-a asigurat promovarea în Liga 1 la o zi după Academica Clinceni, iar jucătorii au dat startul petrecerii imediat după victoria cu Luceafărul Oradea, scor 4-1, care a asigurat echipei lui Viorel Moldovan biletele pentru prima divizie.
Imaginile bucuriei de vineri, de la Clinceni, s-au repetat lângă Turnul Chindiei, unde jucătorii, antrenorii şi conducerea Chindiei au declanşat fiesta chiar pe gazon.
Antrenorul Viorel Moldovan a fost purtat pe braţe de proprii fotbalişti după promovarea în Liga 1.
Municipiul dâmboviţean revine în prima ligă după 21 de ani. Numele Chindia a fost prezent ultima oară în elita fotbalului românesc în sezonul 1997-1998, la finalul căruia a retrogradat în liga secundă, după numai doi ani în prima divizie.
Actualul club a fost înfiinţat în 2010 de Gică Popescu, în condiţiile în care fosta Chindia, apărută în 1950, s-a desfiinţat în 2015.
Chindia va juca sezonul viitor din Liga 1 pe stadionul din Mioveni, până la definitivarea lucrărilor de modernizare ale propriei arene, „Eugen Popescu”.
Academica Clinceni şi Chindia au promovat în Liga 1 cu o etapă înainte de finalul sezonului din liga secundă, iar Universitatea Cluj e foarte aproape de locul de baraj, pentru care luptă cu Petrolul.
Foto: Eduard Găiseanu

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CHINDIA A PRIMIT LICENŢA PENTRU LIGA I

Administraţia de licenţiere din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a încheiat pe 24 mai 2019, procesul de acordare a licenţei cluburilor care au solicitat acest lucru, pentru participarea în viitorul campionat al Ligii 1 pentru, sezonul 20192020. 20 cluburi, 14 din Liga 1 şi şase din Liga 2, au solicitat […]