Virgil Guran, președinte PNL Dâmbovița: ”alegerile prezidențiale nu trebuie făcute în pripă”

Date:

Senatorul Virgil Guran, președintele PNL Dâmbovița, a răspuns unor întrebări legate de alegerile prezidențiale și parlamentare într-un interviu acordat RFI.

Vicepreședintele Senatului a spus că, în opinia sa,  crede cele două partide PNL și PSD ar trebui să participe separat la alegerile parlamentare din decembrie și  că data alegerilor prezidențiale ar putea fi schimbată

”Să vedem dacă există timpul necesar să fie pregătite aceste alegeri. Este foarte important cine este președintele României și nu cred că trebuie făcut în pripă. Am avea campania electorală în vacanță și este cam greu să găsești oameni în august, dar se va ajunge la o concluzie în coaliție. Nu e bătut în cuie, sub nici o formă, acest lucru, așa că se va discuta. (…) Marcel Ciolacu s-a exprimat că dorește în septembrie. Trebuie să înțeleagă, poate, măcar acum, ținând cont că probabil vom fi în coaliție și este posibil să fim în coaliție și în viitor, trebuie să țină cont că deciziile nu se iau unilateral, ci se discută. După alegerile prezidențiale, în funcție de cine va fi președinte, cred eu că va trebui să stăm la masă și să ne gândim cum vom putea crea o stabilitate în viitorii patru ani în România. Din punctul meu de vedere, cred că ar trebui să mergem separat la parlamentare, dar este un punct personal de vedere”- a spus președintele Virgil Guran.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

SMS-uri false date în numele Poștei Române

 Poșta Română avertizează că se dau SMS-uri false în...

Cea de-a 44-a ediție a concursului național ”Educație Rutieră – Educație pentru viață” la Târgoviște

Concursul național ”Educație Rutieră – Educație pentru viață”, organizat...

APIA va finaliza plățile restante până pe 16 octombrie

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) depune...

Regres în turismul dâmbovițean

Datele communicate de Direcția Județeană de Statistică pentru luna...