Virgil Guran dezminte zvonurile privind demiterea din funcţia de consilier de stat

„Apariţia în spaţiul public a unor informaţii false, despre presupusa demitere din funcţia de consilier de stat la Cancelaria prim-min-istrului, arată din nou, dacă mai era nevoie, că zvonistica şi dezinformarea sunt arme redutabile ale celor care nu doresc binele României, ci urmăresc alte ţinte.
Spre dezamăgirea, chiar disperarea detractorilor mei, ţin să precizez că nu am fost demis de premierul interimar. Sunt în continuare la dispoziţia premierului, deşi zilele următoare va trebui să îmi înaintez demisia, pentru a prelua mandatul de senator, obţinut la alegerile din 6 decembrie”, precizează Virgil Guran, preşedintele PNL Dâmboviţa.

„Îi asigur din nou pe dâm-boviţeni că indiferent de poziţia pe care o voi ocupa, judeţul Dâmboviţa, pe care îl voi reprezenta în Senatul României, va fi preocuparea mea de căpătâi. Mă voi bate pentru ca proiectele demarate în judeţ să nu fie abandonate sau deturnate. Pentru asta avem nevoie, în continuare, de susţinerea dâmboviţenilor.
În paralel, vom continua procesul de întărire a organizaţiei judeţene şi a structurilor PNL din teritoriu, într-un judeţ în care, până cu câţiva ani în urmă, PNL se „bătea” pentru locul 3!
Pentru colportori şi zvonaci de profesie, un proverb românesc: NU MOR CAII CÂND VOR CÂINII!”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Dâmboviţa: 158 de locuri de muncă disponibile

Potrivit informaţiilor furnizate de agenţii economici privind locurile de muncă vacante, în baza de date a AJOFM Dâmboviţa sunt înregistrate la această dată 158 de locuri de muncă.Pentru absolvenţii de studii superioare sunt disponibile posturi de director vânzări, analist cumpărări, consilier juridic, inginer construcţii civile, inginer proiectant instalaţii. Persoanele calificate […]