VIOREL MOLDOVAN VREA LA FCSB. DIN NOU!

Mihai ROŞOIU
0 0

Viorel Moldovan a fost un antrenor fericit, sâmbătă seară, după ce formaţia pe care o antrenează, Chindia Târgovişte, a smuls un egal (1-1) în prelungirile partidei de pe Arena Naţională, împotriva vicecampioanei României, FCSB. La conferinţa de presă de după meci, Viorel Moldovan nu a exclus posibilitatea ca în viitorul apropiat să devină antrenor la FCSB. Colaborarea cu Gigi Becali nu i se pare deloc imposibilă.
Contractul lui Viorel Moldovan cu Chindia Târgovişte expiră în vara acestui an, iar şansele ca „Moldo-gol” să semen-ze o prelungire sunt minime. Fostul atacant al „Generaţiei de Aur” este pregătit pentru a face un pas înainte în cariera de antrenor, la o formaţie cu mai multe pretenţii decât echipa din Târgovişte. De ce nu, chiar şi la FCSB, unde Moldovan consideră că ar fi în stare să gestioneze o eventuală legătură strânsă cu patronul echipei, Gigi Becali.
Viorel Moldovan a mai lucrat în cariera sa Adrian Porumboiu la Vaslui, un altfel de Gigi Becali, dar cu aceleaşi apucături de antrenor, manager, atotştiutor al fenomenului fotbalistic, iar colaborarea a decurs foarte bine. De ce să nu-i facă faţă şi lui Gigi Becali?
„(Ce sfat îi daţi lui Coman, din postura de fost atacant?) Când voi fi antrenorul FCSB-ului o să ştiu ce o să-i spun. În momentul de faţă cred că are antrenor şi las antrenorul FCSB-ului să îi dea sfaturile. (Aveţi în plan acest lucru?) Acum, dacă spun ceva, imediat se interpretează. (Dar au fost discuţii). Nu au fost.

(Eraţi pe o listă…) Nu ştiu. Eram sau nu eram, nu au fost.Eu trebuie să îmi termin mandatul aici, la Chindia, şi să reuşesc să salvez echipa de la retrogradare. Am avut în iarnă oferte, puteam să plec, dar am început o treabă şi trebuie să-mi închei contractul aici. După care, nu ştii ce-ţi oferă viitorul, viaţa. In această meserie nu ştii unde te duci. (Dar aţi putea lucra la FCSB?) Nu vreau să fac alte comentarii, nu mă trage de limbă că voi imediat le interpretaţi.
(V-a impus patronul vreunei echipe ceva?) Până la urmă, eu cred că trebuie să ai o relaţie corectă şi să ai anumite discuţii cu cel care investeşte şi bagă bani. Sunt banii lui. Am lucrat şi cu domnul Porumboiu la Vaslui, aveam foarte multe discuţii, el avea anumite idei, eu încercam să discut şi să vin cu argumente, dar totul a decurs foarte normal. Mi se pare corect să ai aceste discuţii. Important este să le ai direct cu patronul. Omul bagă bani. Nu trebuie să îţi ceară, eu ştiu, să te tragă la răspundere? Are şi el anumite viziuni, nu? El este patron, sunt banii lui, investeşte, tu eşti angajatul clubului. Poate aveam o altă viziune înaine, dar uşor-uşor m-am maturizat şi văd astfel lucrurile”, a declarat Viorel Moldovan, la conferinţa de presă de după meci.
Chindia Târgovişte este pe locul 10, cu 25 de puncte, şi va avea mult de muncă pentru a se salva de la retrogradare, în play-out. „Cenuşăreasa” FC Voluntari a bifat patru victorii în ultimele cinci etape şi a acumulat 20 de puncte. La înjumătăţirea punctelor, între Chindia şi FC Voluntari vor rămâne doar 3 puncte.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

OVIDIU BÎC, ÎN ECHIPA ETAPEI

PORTAR Giedrius Arlauskis (CFR Cluj / 32 de ani / 19 jocuri) – A avut opt intervenţii decisive, dintre care patru în prima repriză, într-un moment în care adversarii au luat cu asalt poarta clujenilor. A fost desemnat jucătorul meciului! FUNDAŞI Cristian Manea (CFR Cluj / 22 de ani / […]