VIOREL MOLDOVAN, SFATURI PENTRU CONTRA

Mihai ROŞOIU

România se pregăteşte pentru două dintre cele mai importante meciuri din actuala campanie de calificare. După partida din Insulele Feroe, care va avea loc sâmbătă, tricolorii vor evolua, marţi, cu Norvegia, pe Arena Naţională.
Fost secund la echipa naţională şi actual antrenor al Chindiei Târgovişte, Viorel Moldovan îi garantează lui Cosmin Contra că, dacă va folosi următoarea echipă, va câştiga meciul cu Norvegia.
„Vreau să văd şi eu un joc mai curajos, mai dinamic, mai incisiv, fără reţinere şi să tranşăm meciurile în favoarea noastră. Îl rog pe Cosmin să fie atent şi eu garantez, îi dau scris că, dacă bagă acest prim 11, câştigă. Acum nu ştiu cum gestionează că e o „dublă”. Nu contează că Băluţă nu e convocat la naţionala mare.
Dar nu-i problemă, să-l trimită Rădoi de la tineret. Ar putea să fie şi Stanciu, dar în acest sistem, aşa cum am gândit eu, îl văd mai bine pe Ianis în spatele celor doi atacanţi. Nistor este în formă şi îmi place foarte mult. La fel şi Florinel Coman. Îmi place foarte mult, a crescut foarte mult. Nu ştiu ce face, dar face foarte bine!” , a declarat Viorel Moldovan la Telekom Sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

FOTBAL

FOTBAL