Viorel Moldovan: „Le-am spus la pauză că putem reveni”

Mihai ROŞOIU
0 0

Gaz Metan – Chindia 2-2. Chindia Târgovişte a debutat cu o surpriză în Liga 1. Condusă cu 2-0 la Mediaş, dâmboviţenii au marcat de două ori după pauză şi a plecat cu un punct. La finalul partidei, Viorel Moldovan s-a arătat mulţumit de rezultat.
„Cred că am început puţin timoraţi partida. Am făcut cadouri ambele goluri marcate. Au fost în urma unor pase greşite. Le-am spus la pauză că putem reveni. Am revenit după pauză la 4-4-2. A trebuit să blocăm construcţia adversarului, am creat densitate. Mă bucur pentru acest punct scos, când îl obţii în acest context, la 2-0 la pauză, normal că nu pot să fiu decât bucuros.
Mai avem mult de muncă, trebuie să punem multe aspecte la punct, văd şi băieţii că este alt nivel. Este, totuşi, altceva. Noi trebuie să lucrăm mai mult la personalitate şi la încredere. Ne-am dorit Liga 1, nu avem nimic de pierdut”, a spus Viorel Moldovan la finalul partidei.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

IMNUL DE STAT LA MECIURILE DE DIVIZIA A1

Consiliul Director al Federaţiei Române de Volei a hotărât pe data de 18 decembrie 2018, ca în sezonul competiţional 2019-2020, la toate meciurile din cadrul competiţiilor organizate de Federaţia Română de Volei, înaintea fluierului de start să fie intonat imnul de stat al României, „Deşteaptă-te, române!”. „S-a aprobat ca începând […]