VIOREL MOLDOVAN L-A CERTAT PE NEGUŢ

Mihai ROŞOIU

Fix în momentul în care arbitrul a fluierat finalul jocului dintre Chindia Târgovişte şi Poli Iaşi, Viorel Moldovan a avut o adevărată criză de nervi în timp ce sprinta spre un jucător. La conferinţa de presă, fostul atacant a explicat de la ce a plecat totul.
Imediat cum s-a fluierat, Moldovan a sprintat către Neguţ şi a început să îl apostrofeze pe acesta, în timp ce colegii săi sărbătoreau. În cele din urmă, bineînţeles, antrenorul şi jucătorul s-au împăcat.
„I-am reproşat că nu a fost altruist, pentru că trebuia să paseze acolo. Nu mă deranja un gol în plus, cred că ne făcea şi mai bine acest gol, fiecare gol contează. Dar a fost decizia lui, asta este. Totuşi trebuia să joace mai colectiv o astfel de situaţie”, a declarat Viorel Moldovan la conferinţa de presă de la finalul meciului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CHERCHEZ, JUCĂTORUL MECIULUI ÎN DUELUL CU POLI IAŞI

Începând cu acest sezon de CASA Liga 1, deţinătorii drepturilor tv şi Liga Profesionistă de Fotbal desemnează la finalul fiecărui meci cel mai bun jucător. Iată care au fost fotbaliştii evidenţiaţi în partidele rundei a 20- a: 1. FCSB – Gaz Metan Mediaş 2 -0, Florinel Coman (FCSB). 2. Chindia […]