VIOREL MOLDOVAN: „Iau în calcul orice, important este să promovăm”

Mihai ROŞOIU
0 0

Lider de şapte ori dintr-un total de 25 de etape desfăşurate până în acest moment în acest sezon al Ligii 2, Chindia Târgovişte se află acum pe locul 4, însă forţează revenirea pe podium, mizând că adversarele în lupta pentru promovare se vor încurca. Echipa antrenată de Viorel Moldovan are un parcurs bun în acest start de an, chiar dacă nu are procentaj maxim după remiza de pe teren propriu cu Petrolul (scor 0-0), scrie liga2.prosport.ro.
Moldovan e mulţumit de victoriile cu Aerostar (3-2), FC Argeş (1-0) şi CS Mioveni (4-1) şi remiza cu Petrolul (0-0), consideră că jucătorii săi au trecut în mare parte de programul greu pe care l-au avut în acest debut de an şi e convins că Chindia va urca în clasament. Lupta pentru promovare crede însă că se va da până la final.
„Toate echipele, până la locul 5, sunt periculoase. Acolo e „U” Cluj, Petrolul, Snagovul şi Clinceniul. Se va juca până la capăt. Oricum, va începe programul dificil şi pentru celelalte echipe. Hai să zicem că noi am scăpat de Cluj, de Petrolul, de Mioveni, FC Argeş, echipe grele. Mai avem, practic, spun aşa, pe hârtie, Clinceniul, la noi, şi Snagovul, la ei, două meciuri cu echipe de acolo, din fruntea clasamentului. Asta nu înseamnă că celelalte jocuri sunt uşoare.Nimic nu se obţine cu uşurinţă, fără sacrificiu, fără implicare, fără concentrare, aşa cum am mai spus-o. Trebuie să menţinem cadenţa, nu avem voie să facem paşi greşiţi. Trebuie să avem un ritm foarte bun şi să nu ne abatem de la drumul nostru”, a spus, la ProSport LIVE, Moldovan, care vrea susţinere din partea suporterilor aşa cum au făcut-o în meciul cu Petrolul, când pe bătrânul „Eugen Popescu” au fost aproape 7.000 de spectatori: „Stadionul a fost, să zicem, plin. Şi în funcţie de condiţiile noastre de aici, de la Târgovişte, este un lucru foarte bun. Sper să vină în continuare alături de noi, să creadă în noi, să ne susţină, pentru că băieţii au nevoie de susţinere şi de astfel de momente importante în cariera lor, care să îi împingă şi să le dea o direcţie şi să ne ajute pentru a ne îndeplini obiectivele”.
„Asta am şi dorit, să fiu pus în dificultate de către băieţi”
Fostul atacant al naţionalei spune că are lotul pe care şi l-a dorit, e pus într-o situaţie grea atunci când trebuie să aleagă primul „11” şi spune că tot ceea ce are nevoie pentru a realiza promovarea este ca jucătorii săi să aibă constanţă, atitudine şi să fie serioşi.
„În momentul de faţă avem nevoie de constanţă şi de concentrare, de atitudine, de seriozitate. Am luat o direcţie, să zic aşa, la Mioveni, pentru noi a fost foarte important acest joc, oricum am avut un program foarte încărcat în acest minidebut de sezon. Practic, returul a fost destul de complicat, dar am ieşit foarte bine şi, în momentul de faţă, trebuie să menţinem ruta, să nu ne abatem de la ea. Trebuie să tratăm cu seriozitate maximă fie care joc şi să ne strângem punctele. În rest, vizavi de efectiv, nu este nevoie de nimic anume. Am un lot echilibrat, am reuşit să îl echilibrăm în iarnă, când am adus jucători de calitate, jucători şi cu o anumită experienţă, jucători care s-au bătut la promovare, ştiu ce înseamnă acest lucru. Deci există un echilibru foarte bun în toate compartimentele, există o concurenţă benefică grupului şi, normal, mă bucură acest lucru. Până la urmă, asta am şi dorit, să fiu pus în dificultate de către băieţi, ca să îmi fie greu să aleg un prim 11”, a mai declarat, la ProSport LIVE, Viorel Moldovan, care nu concepe decât promovarea la finalul acestui sezon: „Iau în calcul orice, important este să promovăm. Până la urmă, că va fi de pe locul 3, că va fi de pe locul 2 sau 1 e cu atât mai bine direct. Deci orice variantă iau în calcul, numai şi numai să promovăm”.
După 25 de etape, Chindia ocupă locul 4 în Liga 2, la patru, respectiv două puncte în spatele Snagovului, respectiv „U” Cluj, primele două clasate. Duminică, de la ora 15:30, echipa târgovişteană joacă pe teren propriu cu Daco Getica Bucureşti (locul 13, cu 28 de puncte).

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

MEDALII TRISTE PENTRU BOXERII DE LA CS TÂRGOVIŞTE

Pugiliştii Clubului Sportiv Târgovişte au urcat din nou pe podiumul de premiere! S-aîntâm-plat la Cupa României destinată juniorilor, competiţie desfăşurată la Piteşti, în perioada 12-17 martie. Boxerii clubului nostru, antrenaţi de Gheorghe şi Alexandru Stan, care au cucerit medalii au fost Laurenţiu Nicolae şi Fernando Panait. Ambii au revenit acasă […]