Published On: mie, feb. 26th, 2020

VIOREL MOLDOVAN: EXISTĂ O LEGE A COMPENSAŢIEI

nichiduta.ro

Chindia Târgovişte a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul cu FCSB, din ultima etapă a sezonului regulat. La flash interviul de la finalul partidei, Moldovan a recunoscut că rezultatul este echitabil şi a făcut o scurtă analiză a play-out-ului.
„Sunt liniştit după cât am suferit în acest debut de sezon regulat din iarnă. Să pierzi puncte importante în minutul 90 cu Botoşani, în minutul 90, la fel, cu Voluntari. Iată că astăzi am reuşit noi să înscriem în minutul 90. Am spus de fiecare dată că există o lege a compensaţiei, există o balanţă tot timpul, se întorc lucrurile, se echilibrează lucrurile. Nu cer niciodată să se retragă echipa, mie nu-mi place să las iniţiativa adversarului”, a declarat Viorel Moldovan despre meciul cu FCSB.
Chindia Târgovişte a terminat sezonul regulat cu 25 de puncte, astfel că va intra în play-out cu 13 puncte, iar Moldovan ştie cu ce echipe se luptă pentru evitarea retrogradării: „Eu sunt foarte încrezător, am mare încredere şi va începe un campionat diferit, va fi crâncen, va fi presiune din ce în ce mai mare, sunt 5 echipe acolo care luptă pentru evitarea retrogradării. Suntem noi, sunt Hermannstadt, Voluntari, Clinceni şi Iaşiul. Cred că celelalte echipe au un alt nivel şi vor media această luptă, pentru evitarea retrogradării”.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro