Viorel Moldovan: „Aveam nevoie de acest succes ca de aer!”

Mihai ROŞOIU
0 0

Viorel Moldovan a spart gheaţa pe banca Chindiei Târgovişte în Liga 1. A învins Dinamo cu 3-2, a depăşit-o în clasament şi a adus primele 3 puncte pentru echipa nou promovată după un egal şi 4 înfrângeri. Antrenorul Chindiei a dezvăluit cum i-a motivat pe elevii săi înainte de meci.
„În fine, pot să zâmbesc şi eu, mă simt extraordinar îi felicit pe băieţi, am avut caracter, orgoliu, a fost un început de sezon complicat, aveam nevoie de această victorie ca de aer, e prima noastră victorie în Liga 1. Tot timpul încerc să-i motivez, le-am pus nişte clipuri cu bucurii după victorii de anul trecut şi le-am spus că vreau să retrăiesc aceste momente de bucurie. Aveam nevoie de victorie pentru moral,” a declarat Viorel Moldovan după meci.
Fostul internaţional a învins chiar echipa care l-a dorit, după ce Eugen Neagoe a fost nevoit să stea departe de Dinamo din cauza problemelor medicale. Clubul nu a vrut să-i dea drumul, iar Viorel Moldovan nu regretă că a rămas la Chindia.
„Sincer, mi-ar fi fost greu să plec, mai ales în debutul sezonului, nu puteam să abandonez această muncă şi am mare încredere în această echipă. E mult mai greu să promovezi decât să retrogradezi. Nu-i puteam lăsa pe băieţi. Normal, mi-aş fi dorit Dinamo, dar mă bucur că am rămas. Dinamo e Dinamo, un club de tradiţie, sper să-şi revină. Acest club obligă, când joci pentru Dinamo joci pentru titluri, joci pentru trofee”, a precizat Moldovan.
Clubul târgoviştean ar fi acceptat să-l lase liber pe antrenorul Viorel Moldovan, dar a solicitat ca jucătorul Mihai Neicuţescu (20 de ani) să fie cedat definitiv proaspăt promovatei în Liga 1, propunere pe care „câinii roşii” nu au acceptat-o.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Căpitanul lui Dinamo a recunoscut superioritatea Chindiei: "Scorul este mincinos! Târgovişte trebuia să câştige mult mai clar!"

„Câinii” au doar trei puncte obţinute în cele şase etape disputate până acum în noul sezon. Mijlocaşul Dan Nistor a răbufnit la sfârşitul meciului: „Cred că scorul este mincinos, cred că trebuia să fie un scor mult mai mare pentru adversarii noştri. M-am simţit ca ultimul om, m-am simţit exact […]