Viorel Moldovan: „Am obţinut un punct în faţa unei echipe foarte puternice”

Mihai ROŞOIU

Politehnica Iaşi – Chindia Târgovişte 2-2 a fost prima partidă a etapei a şaptea, care i-a urcat pe ieşeni pe primul loc în Liga 1. Chiar dacă echipa lui Mihai Teja a condus cu 2-0, formaţia lui Viorel Moldovan a reuşit să înscrie de două ori, iar meciul s-a terminat cu o remiză. Cei doi tehnicieni au vorbit, la final, despre întâlnirea dintre cele două cluburi.
„Frustrarea e mare, pentru că am avut 2-0 şi am luat două goluri poate din nimic. Fanii nu pun presiune pe noi, vreau să le mulţumesc că au venit la meci, ştiu că sunt şi că vor fi mereu alătur de noi. Vreau să î felicit pe băieţi, au încercat, au dat tot ce au avut mai bun”, a spus antrenorul lui Poli Iaşi.
Viorel Moldovan a vorbit din poziţia tehnicianului echipei care a revenit în meci şi care a obţinut un punct, chiar dacă a fost condusă, la două goluri, în prima jumătate de oră: „Am revenit de la 2-0 pentru ei, ştiam că va fi un meci dificil, cu o echipă cu un fotbal de calitate, nu întâmplătoare este poziţia lor în fruntea clasamentului”.
După şapte etape, Poli Iaşi a rămas neînvinsă în Liga întâi, în timp ce Chindia a bifat a doua remiză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

REMIZĂ PE TERENUL UNEI ECHIPE NEÎNVINSE

Chindia a reuşit a doua revenire de senzaţie în Liga I, 2-2 la Iaşi cu Politehnica, după ce în debutul sezonului remiza, în mod asemănător, cu Gaz Metan Mediaş, de asemenea în deplasare. Cu doi jucători accidentaţi rămaşi acasă, Novac şi Florea, cu altul în tribună, din acelaşi motiv, Dinu, […]