VIOREL MOLDOVAN A FOST ALES ANTRENORUL ETAPEI DE LPF

Mihai ROŞOIU

PORTAR
Mirko Pigliacelli (Universitatea Craiova / 26 de ani / 18 jocuri) – A fost cel mai bun jucător de pe teren. A avut şapte intervenţii prin care a contribuit decisiv la victoria importantă reuşită de olteni la Ovidiu.
FUNDAŞI
Andrei Miron (FC Botoşani / 25 de ani /20 jocuri) – Aflat la ultimele meciuri în tricoul grupării moldave, liderul botoşănenilor şi-a condus echipa spre o nouă victorie importantă în lupta pentru calificarea în play-off. Este un exemplu de profesionalism.
Răzvan Tincu (Sepsi OSK / 32 de ani / 21 jocuri) – Cu un plasament foarte bun în teren, a dat siguranţă echipei. Experimentatul fundaş al covăsnenilor s-a aflat la al 200-lea joc în principala competiţie internă. Marius Constantin (Gaz Metan / 35 de ani / 22 jocuri) – Continuă sezonul foarte bun. A fost ca un zid în faţa atacanţilor adverşi. Prinde pentru a şasea oară echipa etapei.
MIJLOCAŞI
George Merloi (Academica / 20 de ani / 14 jocuri) – Tânărul mijlocaş ilfovean a fost activ pe toată durata meciului. Este un fotbalist cu un mare potenţial.
Vadim Raţă (Chindia / 26 de ani / 19 jocuri) – A făcut excelent legătura între compartimentul defensiv şi cel ofensiv. Este un jucător exponeţial în sistemul gândit de Viorel Moldovan.

Mihai Căpăţînă (FC Voluntari / 24 de ani / 24 jocuri) – Căpitanul ilfovenilor şi-a trecut în cont o pasă decisivă. A depus un efort consistent pe durata partidei. Franck Yameogo (Chindia / 26 de ani / 17 jocuri) – A făcut cel mai bun meci pe prima scenă din România. A contribuit la golul lui Neguţ, apoi a marcat pentru întâia oară în tricoul târgoviştenilor.
ATACANŢI Cătălin Ţîră (FC Voluntari / 25 de ani / 13 jocuri) – Introdus pe teren în ultimele 20 de minute, s-a dovedit a fi mutarea câştigătoare făcută de Mihai Teja.Vârful ilfove-nilor a marcat un gol şi a contribuit decisiv la reuşita lui Tudorie. Marko Dugandzic (FC Botoşani / 25 de ani / 2 jocuri) – Este fotbalistul începutului de an în CASA Liga 1. A pasat la golul egalizator reuşit de Ofosu, apoi a înscris decisiv pentru al doilea joc la rând. Valentin Mihăilă (Universitatea Craiova / 20 de ani / 18 jocuri) – A avut o nouă prestaţie entuzias-mantă. A înscris pentru a patra oară în ediţia curentă, în care mai în cont trei pase decisive şi un penalty scos.
ANTRENORUL ETAPEI Viorel Moldovan (Chindia / 47 de ani) – A reuşit o victorie mare! Echipa a practicat un joc solid la centrul terenului, unde a blocat majoritatea încercărilor adversarilor de a iniţia acţiuni ofensive. Chindia a fost prima echipă care a câştigat pe terenul grupării giurgiuvene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CORBU, TRANSFERAT DEFINITIV DE CHINDIA

Dinamo l-a cedat definitiv pe Laurenţiu Corbu la ChindiaTârgovişte, a anunţat clubul din Ştefan cel Mare pe contul oficial de Facebook. Fundaşul în vârstă de 25 de ani a revenit vara trecută la Dinamo, după ce a fost împrumutat şase luni în Scoţia, la Saint-Mirren, şi a jucat 18 meciuri […]