Vineri are loc Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâm-boviţa, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Dâmboviţa anunţă organizarea Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi. Evenimentul va avea loc vineri, 18 octombrie 2019, începând cu ora 10, la Clubul Studenţilor din Târ-govişte şi are ca scop facilitarea accesului absolvenţilor la locurile de muncă disponibile şi interac-tiunea directă cu agenţii economici.
Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi reprezintă o oportunitate de a cunoaşte mai bine piaţa muncii, ofertele de locuri de muncă precum şi informaţii despre ocupaţiile cu posibilităţi mari de angajare. La eveniment, pot participa şi celelalte categorii de persoane care nu au loc de muncă sau doresc schimbarea acestuia.
Agenţii economici interesaţi să participe, pot depune ofertele atât direct la sediul AJOFM Dâmboviţa din Târgovişte str T. Vladimirescu nr. 1A, la punctele de lucru din Moreni, Pucioasa, Titu, Băleni, Găeşti cât şi on -line pe adresa de e – mail ajofm@db.anofm.ro. Numărul estimativ al locurilor de muncă oferite de angajatori precum şi alte detalii vor fi anunţate în timp util.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ETAPĂ FĂRĂ SURPRIZE ÎN DIVIZIA A1 DE VOLEI FEMININ

Pe hârtie, etapa a doua a Diviziei A1 la volei feminin a avut numai victorii ale echipelor oaspete. în realitate, pentru că „U” Cluj – CSM Târgovişte s-a jucat la Târgovişte, am avut patru victorii ale oaspeţilor şi una a gazdelor. Cea mai spectaculoasă victorie a obţinut-o CSM Lugoj, formaţie […]