Vine toamna autentică

0 0

Meteorologii avertizează că trebuie să ne pregătim pentru venirea toamnei autentice.
Vremea deosebit de caldă va deveni o amintire, începând cu sfârșitul săptămânii. Meteorologii anunță că un val de aer polar va pune stăpânire pe țara noastra.
Săptămâna viitoare vin temperaturi anormal de scăzute pentru a doua parte a lunii septembrie, în special la munte și în nord-estul României. Și în celelalte regiuni vom simți o răcire abruptă a vremii după zilele deosebit de calde. Și joi, în toată țara, valorile termice se vor menține peste cele normale la această dată. Cerul va fi temporar noros și vor fi averse, posibil însoțite de descărcări electrice, ziua local la munte și izolat în restul teritoriului, iar noaptea, în extindere în vest și nord-vest. Vântul va sufla slab și moderat. Conform meteorologilor, temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 31 de grade, iar cele minime între 7 grade în estul Transilvaniei și 18 grade pe litoral. La începutul zilei și în a doua parte a nopții, pe spații mici, se va semnala ceață, cu o probabilitate mai mare pe văi și în depresiuni.
De vineri, temperaturile încep să scadă treptat și revin ploile. Conform meteorologilor, pe 17 septembrie, în țară, vremea va deveni în general instabilă în regiunile intracarpatice și la munte, unde cerul va avea înnorări temporar accentuate și vor fi averse, însoțite de descărcări electrice. Pe arii restrânse vor fi cantități de apă însemnate și izolat condiții de grindină.
În restul teritoriului vremea se va menține caldă, cu cer variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe alocuri, cu o probabilitate mai ridicată seara și noaptea. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, iar local și temporar și în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 33 de grade, iar cele minime, în general, între 11 și 19 grade. Dimineața și noaptea pe spații mici se va forma ceață.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

În perioada 1 iunie - 12 septembrie au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de a conduce, 65.780 de permise de conducere

În perioada sezonului estival, Poliția Română a derulat acțiuni, la nivel național, în special în locuri sau zone aglomerate (gări, aeroporturi, piețe, târguri, oboare, zone de agrement etc.), în proximitatea lăcașurilor de cult și zonelor pretabile desfășurării manifestărilor culturale, sportive sau de altă natură (piețe, parcuri, arene sportive etc), pentru […]