VIITORUL PREȘEDINTE AL CHINDIEI ARE DEPOZIT DE MATERIALE DE CONSTRUCȚII ȘI E JUCĂTOR DE FOTBAL-TENIS

Date:

Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște, este cel care a decis „sacrificarea” președintelui Andrei Cordoș, din informațiile Gazetei Sporturilor.

Noul președinte al Chindiei va fi Lorin Petrescu, patronul Pro Activ, companie care se ocupă cu vânzarea și distribuția materialelor de construcții, și unul dintre sponsorii mai vechi ai echipei.

Lorin Petrescu este cunoscut mai degrabă pentru performanțele sale de la fotbal-tenis, acolo unde este campion al României în mai multe rânduri. Disciplina cu pricina nu se bucură de niciun succes în rândul pasionaților de sport, dar pare să fie pe placul primarului Stan.

Puținii bani oferiți echipei de fotbal pare să fi fost suficienți pentru ca Lorin Petrescu să devină șef la Chindia. Astfel, după un președinte recomandat pe linie de partid, dar care avea tangențe serioase cu fenomenul, la Chindia va fi instalat un individ care nu are nicio legătură cu fotbalul mare, dar care a mai fost văzut la șprițuri cu unii fotbaliști sau conducători din fenomen.

Alături de Andrei Cordoș ar urma să plece și Vasile Miriuță (55 de ani), antrenorul principal al echipei, dar și Eduard Stăncioiu, directorul sportiv al Chindiei Târgoviște, și Renzo Rossi, directorul tehnic al dâmbovițenilor.

Andrei Cordoș, Eduard Stăncioiu și Enzo Rossi au fost instalați la Chindia Târgoviște pe data de 21 iunie, alături de antrenorul Dragoș Militaru, demis după succesul cu CS Blejoi din Cupa României și înlocuit ulterior cu Vasile Miriuță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Reprezentanții Comisiei Europene au verificat proiectele Regio implementate în  județul Dâmbovița 

Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Sud-Muntenia a organizat vizitarea...

O mașină a fost mistuită de flăcări 

Incendiu la un autoturism în localitatea Voinești, Garda de...

A ajuns cu mașina în șanț, o clipă de neatenție putea costa viața 

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați cu...

Marșul Tricolorului de „1 Decembrie – Ziua Națională a României”, la Răcari 

Orașul Răcari păstrează tradiția și a organizat manifestări dedicate...