Viitorii subofițeri jandarmi în practică la Jandarmeria Dâmboviţa

1 0

Opt elevi care urmează cursurile Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” din Drăgăşani vor efectua stagiul de practică în județul Dâmbovița.

Tinerii vor desfăşura perioada de practică până pe 29 iulie a.c., în cadrul Inspectoratului de Janadarmi Judeţean Dâmboviţa.

După ce vor urma un program de acomodare, elevii vor fi repartizaţi la structurile de intervenție şi ordine publică, fiind planificaţi în misiuni de asigurare a unui climat normal de ordine şi siguranţă civică pentru cetăţenii judeţului nostru.

Viitorii subofițeri jandarmi vor avea posibilitatea să-şi pună în practică noţiunile teoretice dobândite în timpul orelor de curs, aceştia fiind îndrumaţi de tutori jandarmi cu experienţă în activitatea profesională pe întreaga perioadă a stagiului de practică. 

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Examenul Național de Bacalaureat,  în  siguranță 

În perioada 6 – 16 iunie a.c., jandarmii dâmbovițeni vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică pe timpul desfăşurării examenului de bacalaureat, sesiunea 2022.  Pentru prevenirea faptelor care ar putea tulbura ordinea, liniştea publică şi desfăşurarea în condiţii de normalitate a examenului de bacalaureat, jandarmii vor păstra permanent legătura […]