Viitoarea autogara principală a municipiului Târgoviște prinde contur

0 0

La viitoarea autogara a Municipiului Târgoviște, obiectiv situat pe strada Calea ialomiței, a început montarea elementelor de rezistență ale structurii metalice. Construcția va avea dimensiuni impresionante, suprafața construită desfășurată fiind de 3.574 mp, incluzând și o hală de garare pentru 40 de autobuze, totul amplasat pe un teren în suprafață de 17000 metri pătrați.
„intervențiile fac parte dintr-un proiect mai amplu în cadrul căruia, în linii mari, sunt reabilitate străzi în lungime de 5,4 km (bulevardele Mircea cel Bătrân și Regele Carol, străzile Lt. Stancu ion, Gării, precum și pasajul peste calea ferată pe DN 72, lângă Pavcom), sunt modernizate stațiile de călători, sunt construite 3 stații de capăt de traseu, depoul de pe strada Calea ialomiței și vor fi implementate sisteme integrate de management al transportului public.
Toate stațiile vor fi monitorizate video, vor avea sisteme de informare pe bază de panouri în tehnologie LED, va fi implementat în plus și un sistem de management flotă, cu aplicații multiple. Cele 3 stații de capăt de traseu vor fi prevăzute cu sală de așteptare, info point, grupuri sanitare, inclusiv pentru persoane cu dizabilități, o cameră mama și copilul, sistem de ticketing, cel puțin 30 de locuri de parcare, inclusiv pentru taxi și persoane cu dizabilități. Valoarea contractului de execuție este de 42.562.374,36 lei, fără TVA, iar finanțarea este asigurată din fonduri europene”, a detaliat primarul Municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ITM Dâmbovița -164 de sancțiuni la 192 de angajatori verificați

Potrivit bilanțului prezentat de șeful ITM Dâmbovița, Marius Lixandru, în luna septembrie, inspectorii de muncă au desfășurat atât acțiuni prevăzute în Programul Cadru de acțiuni pentru anul în curs și în cadrul Campaniei Naționale pentru identificarea cazurilor de muncă nedec-tarată și subdeclarată, dar au dat curs și celor 27 de […]