VIDEO. Pietonii, ameninţaţi de tencuiala blocurilor vechi din Târgovişte

0 0

fatada cazutaUnele blocuri din municipiul Târgovişte sunt potenţiale pericole fie pentru trecătorii de pe stradă, fie pentru proprietari. Tencuiala şubrezită a multor balcoane stă să cadă în orice moment. Proprietarii şi trecătorii sunt conştienţi de pericolul pe care îl reprezintă blocurile vechi, dar, din cauza costurilor mari, nimeni nu ia măsuri. Balcoanele blocurilor construite înainte de 1990 sunt crăpate, iar tencuiala cade când nici nu te aştepţi. Cele mai multe se crapă, iar fiecare ploaie mai desprinde câte o bucată de zid. O situaţie similară există şi pe Bulevardul Unirii din municipiul Târgovişte. Zilele trecute, o bucată de tencuială de la un balcon situat la etajul 10 al imobilului a căzut.
Un
locatar al blocului, vâzând cum cade tencuiala care putea pune în pericol viaţa unui om, imediat a alertat poliţia şi pompierii, care s-au deplasat la faţa locului.
Din fericire, nimeni nu a fost accidentat. Conform legii, obligaţia de a repara aceste anexe şi de a întreţine construcţia în integralitatea sa revine proprietarilor, care riscă inclusiv amenzi între 1.500 şi 7.000 de lei de la Inspectoratul de Stat în Construcţii.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

VIDEO. Loviţi de fulger Un bărbat de 52 de ani şi calul său au murit pe loc, fiind loviţi de fulger

Furtunile fac victime în judeţul Dâmboviţa. Un bărbat de 52 de ani şi calul său au murit pe loc vineri după-amiază, după ce au fost loviţi de fulger. Nenorocirea s-a petrecut în localitatea dâmboviţeană Comişani, pe un drum forestier, între pădurea şi islazul din localitate. Bărbatul se întorcea de la […]