VICTORII TÂRGOVIŞTENE LA UN TURNEU DE BOX LA MEDGIDIA

Mihai ROŞOIU
0 0

La Sala Sporturilor „Iftimie Ilisei” din Medgidia, sau desfăşurat întrecerile tradiţionalului Memorial „Anton Aurel” la box.
La startul competiţiei din acest an ( a lll-a) s-au aflat şi pugilişti ai Clubului Sportiv Târgovişte. Cei mai mulţi dintre sportivii antrenaţi de Gheorghe şi Alexandru Stan s-au descurcat admirabil, terminând pe primul loc categoria la care au concurat.
Pugiliştii clubului nostru care au devenit învingători la competiţia de la Medgidia au fost Saşa Moiceanu (cat. 45 de kilograme – cadeţi), Alexandru Marcu (cat. 70 kg – cadeţi), Mario Anca (80 kg – juniori) şi Iulian Lăzăroiu (50 kg – juniori). Alţi boxeri de la CS Târgovişte care au boxat au fost Luca Bâlea (75 kg) şi Alexandru Răducanu (48 kg).
Ediţia din acest an a Memorialului „Anton Aurel” a fost una extrem de disputată. La startul acesteia au urcat în ring aproximativ o sută de sportivi ce au reprezentat şapte cluburi din ţară: CS Târgovişte, CS Farul Constanţa, CS Medgidia, CS Năvodari, Litoral Mangalia, CSM Cernavodă şi CSO Voluntari. Au fost meciuri la toate categoriile de vârstă: cadeţi, juniori şi seniori.
Cea de-a treia ediţie a Memorialului „Anton Aurel” a fost organizată de Clubul Sportiv Medgidia, în parteneriat cu primăria Medgidia.
Pe de altă parte, în urmă cu puţine zile, pugilistul clubului nostru Raul Voicu a participat la o selecţie a lotului naţional al României pentru cadeţi.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

A ÎNCEPUT FESTIVALUL NAŢIONAL DE MINIBASCHET

După un an de pauză, cauzată de restricţiile aplicate pe perioada pan-demiei de COVID-19, Federaţia Română de Baschet în parteneriat cu Biroul de Turism pentru Tineret (BTT) a decis să reia firul tradiţiei şi să organizeze până în 17 iulie întrecerile dedicate celor mai mici baschetbalişti din România în cadrul […]