VICTORIE NORMALA PENTRU CAMPIOANĂ!

Mihai ROŞOIU
0 0

csmCS MUNICIPAL TÄRGOVI§TE -ICIM UNIV. VASILE GOLDI~ ARAD 89-47 (24-12, 25-13, 23-9, 13-13)
Succes facil şi aşteptat pentru campioana în exerciţiu a baschetului feminin românesc. CS Municipal Târgovişte a înfruntat ICIM Arad în primul tur al play-off-ului Ligii Naţionale, însă marea rivală a dâmboviţencelor s-a bazat numai pe junioare, după ce conducerea ardeleană nu a reuşit să găsească soluţii pentru a le păstra în continuare pe baschetbalistele aflate la Arad în debutul campionatului.
În aceste condiţii duelul dintre formaţiile care au dominat întrecerea internă mai bine de 20 de ani a fost unul fără istoric, iar CSM este cu gândul la semifinale, acolo unde va avea o misiune infinit mai dificilă pentru că, cel mai probabil, va da peste Sepsi Sf. Gheorghe, echipa cu cel mai mare buget din România şi care a reuşit să câştige deja un trofeu în actualul sezon competiţional, respectiv Cupa României.
Cele mai eficiente jucătoare ale CSM-ului au fost: T. Wampler (19p), D. Cosby (17p), A. Orosz (14p & 8as), P. Green (12p & 12reb), A. Huţanu (10p). O surpriză extrem de plăcută a fost folosirea tinerei jucătoare, Anamaria Vîrjoghe. Baschetbalista a evoluat 11 minute, timp în care a înscris 7 puncte, 2 din 4 din interiorul semicercului şi 1 din 1 de la distanţă. La acestea se adaugă o recuperare şi un capac. Tot în partida de luni seară, Predrag Vasic le-a utilizat pe Karla Popescu (2p) şi Daiana Tănase, prima reuşind şi două puncte pentru campioană.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Tradiţii şi superstiţii în luna martie. De ce trebuie să ne alegem obligatoriu o "Babă" şi să ne ferim de cântecul cucului

De la alegerea unei Babe până la focurile ritualice şi împărţirea mucenicilor, luna martie este plină de superstiţii şi obiceiuri care îşi au originea în cele mai vechi timpuri. Un simbol al primăverii, mărţişorului i s-au atribuit din cele mai vechi timpuri puteri speciale, asemănătoare celor unui talisman. Un protector […]