VICTORIE MARE PENTRU JUDO-UL DÂMBOVIŢEAN

Mihai ROŞOIU

Judokanul Gabriel Pleşa a început perfect acest an! Sportivul clubului nostru a devenit campion al României, după ce a avut parte de e evoluţie excelentă la Campionatul Naţional U18, desfăşurat la Poiana Braşov, în perioada 18-20 februarie.
Judocanul antrenat de Ilie Torcică a obţinut medalia de aur în limitele categoriei 66 de kilograme. Sportivul nostru a intrat în posesia celei mai strălucitoare medalii după ce l-a răpus în finală pe Eduard Florin Molea, de la CSM Oneşti, cu scorul de 100.
Până la meciul din ultimul act, Gabriel Pleşa a trecut de Hunor Mihaly (CSŞ Miecurea Ciuc – semifinale), lonuţ Alexandru Petrescu (LPS „Mircea Eliade” Bucureşti -sferturi), Roland Deak (Sport Club Miercurea Ciuc – turul 2) şi de Ilie George, în primul tur.
Daniel Niculae, medaliat cu bronz
Tot la Naţionalele U18, un alt sportiv de la CS Târgovişte, care a urcat pe podium a fost Daniel Niculae. La capătul unei evoluţii bune, judocanul clubului nostru a obţinut medalia de bronz, la categoria 90 de kilograme. În lupta pentru bronz, Daniel l-a depăşit, pe suprafaţa de tatami, pe Alexandru Coromelcia (CSM Oneşti), cu
10-0.
În schimb, la aceeaşi competiţie, Iulian Negoescu a terminat pe locul 5, la +90 de kilograme. La această categorie, sportivul nostru a fost „ciupit” de arbitri în meciul din semifinale, susţinut în faţa piteşteanului Darius Georgescu.
De asemenea, Daria Ghinescu (cat. +70 kg) s-a clasat pe locul 7.
„Am avut parte de rezultate foarte bune la primul concurs oficial din acest an. Am încheiat Naţionalele U18 cu un titlu de campion şi o medalie de bronz. Dacă nu am fi fost ciupiţi de arbitri, la meciul lui Iulian Negoescu din semifinale, cred că mai puteam obţine o medalie. Mă bucură rezultatele obţinute şi îi felicit pe sportivi pentru efortul depus la competiţia de la Poiana Braşov. Putem spune că am încheiat Naţionalele U18 cu fruntea sus”, a declarat Ilie Torcică, antrenorul secţiei de judo de la Clubul Sportiv Târgovişte pentru site-ul oficial al clubului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Cu dâmbovitencele Părăluţă şi Olivia Oprea în primul 11, ROMÂNIA A ÎNVINS CROAŢIA LA EA ACASĂ

României a învins reprezentativa Croaţiei cu scorul de 1-0 (0-0), în deplasare, în ultimul meci din Grupa H a preliminariilor Campionatului European din 2022.Meciul din Croaţia a consemnat debutul fostului internaţional Cristian Dulca în postura de selecţioner al naţionalei feminine. „Tricolorele” s-au impus prin golul marcat de Mihaela Ciolacu în […]