VICTORIE MARE PENTRU CSM TÂRGOVIȘTE

Mihai ROŞOIU
0 0

CSM Lugoj și CSM Târgoviște au disputat duminică după-amiază cel mai frumos și mai spectaculos meci al acestui campionat.
Partida dintre ocupanta locului 3 și cea a locului 2 în clasament se prespune că trebuie să fie echilibrată și spectaculoasă, dar de foarte puține ori este așa. Numai că duminică după-amiază, la Lugoj, am avut o partidă superbă, întinsă pe durata a cinci seturi (patru dintre ele încheiate la diferența minină, de două puncte) și care a durat două ore și jumătate. S-au impus jucătoarele din Târgoviște, dar la fel de bine o puteau face și lugojencele. Oricum, ambele echipe merită felicitări pentru spectacolul arătat în această seară.
Cu moralul ridicat după victoria din Cupa Challenge, CSM Lugoj a început mai bine și și-a adjudecat primul set la 23. Gazdele au avut în secundul Bojana Markovic principala realizatoare în acest act, ea reușind 7 puncte. De asemenea, s-au descurat mai bine la blocaj (scor 42).
Lugojencele au schimbat tactica în setul al doilea. Markovic, deși fusese cea mai bună marcatoare a primului act, a primit doar două pase, iar în prim-plan a trecut falsul gazdelor, Loredana Filipaș. Aceasta a primit nu mai puțin de 18 pase, a încheiat setul cu 10 puncte, dar nu a reușit să evite egalarea, care a survenit chiar dacă gazdele au ratat trei mingi de set. Scor: Lugoj – Târgoviște 28-30.
Partea a treia a venit cu alte două mingi de set ratate de lugojence, pentru că victoria a revenit campioanelor din Târgoviște, scor 27-25. Cu 7 puncte, Darja Erzen a fost cea mai bună marcatoare a setului 3. Deloc demoralizate, gazdele au reușit să egaleze situația pe tabela de marcaj, câștigând setul al patrulea cu 25-23 și trimițând meciul în decisiv. Acolo unde, de regulă, câștigă echipa care are mai multă încredere în forțele ei. De data asta balanța a înclinat spre echipa vizitatoare (15-12), care a plecat acasă cu o victorie mare. Dar dincolo de victorie, care putea fi obținută de o echipă sau de alta, rămâne excepționala luptă de la fileu, într-un meci care va rămâne probabil unul de referință în actuala ediție a campionatului.
Au jucat pentru Lugoj: Filipaș (27), Sakradzija (20), Markovic (15), Sredic (13), Canak (11), Barakova (4), G. Popa (1), Bărbulescu (libero), Ad. Popa (libero). Nu au jucat: Gemănariu, Străchinescu, Badiu Savu. Antrenor: Ugljesa Segrt.
Au jucat pentru Târgoviște: Erzen (29), Buterez (14), Meyer (13), Ad. Matei (13), Ortiz Ruiz (6), Orlandea (3), Yordanova (2), Bagaeva (2), Shahpazova (1), Boris (-), Bozicevic (libero), Pamfil (libero). Nu a jucat: Bizdrigheanu. Antrenor: Giovanni Caprara.
Sursa: doarvolei.ro

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SUCCES ȘI ÎN CAMPIONATUL DE BASCHET

Runda de la finalul acestei săptămâni a programat cinci jocuri, în urma cărora în campionat nu există formație fără înfrângere. Sepsi-SIC și CSM Satu Mare au dispus în duelurile cu FCC Baschet UAV Arad și CSM Alexandria, iar Universitatea Cluj a câștigat dramatic pe terenul Olimpiei CSU Brașov.Iată rezultatele etapei […]