VICTORIE MARE PENTRU CSM TÂRGOVIȘTE. CSM Târgoviște-ACS SEPSI SIC Sf. Gheorghe: 71-64 (26-16; 14-15; 15-16; 16-17)VICTORIE MARE PENTRU CSM TÂRGOVIȘTE.

Date:

Echipa de baschet a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște a egalat scorul general în finala mică a Ligii Naționale. În fața campioanei ultimelor sezoane, elevele lui Cătălin Tănase au bifat un succes de orgoliu, însă continuă să aibă a doua șansă în lupta cu ACS Sepsi SIC.
După ce au pierdul la Sf. Gheorghe, dâmbovițencele au izbutit să fructifice avantajul terenului propriu și să facă 1-1 la general.
Victoria târgoviștencelor a fost marcată și pe pagina de Facebook a clubului care oferă detalii despre duelul din Sala Ioan Valerian din Târgoviște.

„Portocala mecanică triumfă în al doilea meci din finala mică a Liga Națională de baschet feminin și forțează un duel decisiv pentru locul 3! Într-o atmosferă plină de suspans și emoție, echipa noastră de baschet a reușit să obțină o victorie importantă în al doilea meci al finalei mici împotriva formației ACS SEPSI SIC Sf. Gheorghe.
Cu un scor final de 71-64 în favoarea echipei noastre, această performanță ne oferă șansa de a juca meciul decisiv pentru ocuparea locului 3 în clasamentul final al Ligii Naționale de Baschet Feminin.
Baschetbalistele noastre  au demonstrat o determinare și un spirit de echipă remarcabile pe teren, luptând până în ultimul moment pentru victorie. Sincronizarea și determinarea echipei au fost factorii cheie în obținerea acestui rezultat important.
Scorul final dintre CSM Târgoviște și ACS SEPSI SIC Sf. Gheorghe: 71-64 (26-16; 14-15; 15-16; 16-17).
 Au marcat pentru echipa noastră:
 Juliunn Redmond-30 puncte;
 Alina Savu-13 puncte;
 Anamaria Vîrjoghe-9 puncte;
 Carla Popescu-7 puncte;
 Samantha Keltos-6 puncte;
 Chantel Charles-4 puncte;  
 Ana Ivan-2 puncte.
Suntem cu toții conștienți că urmează un meci decisiv, iar fiecare detaliu și fiecare mișcare vor conta în determinarea echipei care va ocupa locul 3 în clasamentul final, însă ne dorim ca fetele noastre să facă un meci la fel de bun ca cel din această seară și să dovedească că pot trece de orice obstacol!”, se scrie pe pagina de Facebook a clubului târgoviștean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

BACALAUREAT 2024: Elevii vor susține în câteva zile  probele de competențe

Elevii vor susține în câteva zile  probele de competențe. Candidații...

Cardurile de alimente vor fi alimentate cu o nouă sumă de 250 de lei

Încărcarea cardurilor de alimente(tichete sociale) cu o nouă tranșă...