VICTORIE ÎN PRIMA ETAPĂ A CAMPIONATULUI. Politehnica Iaşi – CS Municipal Târgovişte 61-79 (12-21, 17-22, 14-14, 18-22)

Mihai ROŞOIU

csm-targovisteEchipa de baschet feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgovişte a debutat cu dreptul în noua stagiune a Ligii Naţionale. În prima etapă fetele lui Cătălin Tănase au avut de efectuat o lungă deplasare la Iaşi, acolo unde au întâlnit echipa locală, Politehnica. Târgoviştencele au dominat meciul de la un capăt la celălalt şi au reuşit să învingă la 18 puncte diferenţă, scor final 61-79, pe sferturi 12-21, 17-22, 14-14 şi 18-22. În această partidă, tehnicianul Municipalului a folosit toate sportivele trecute pe foaia de joc, inclusiv pe cele 3 junioare – Alexandra Ghiţă, Daiana Tănase şi Anamaria Vîr-joghe. Cea din urmă a prins minute bune pe parchet, având o evoluţie care l-a mulţumit pe antrenorul nostru. Monique Coker a fost imperială şi în meciul cu Iaşi. Americanca a terminat în double-double, cu 24 de puncte marcate şi 11 recuperări. Lista marcatoarelor a fost completată de Shay Poole 19p, Porchia Green 10p, Larisa Toma, Selena Kirberg, Marta Fodor câte 6p, Raluca Alecu, Elena Dincă câte 3p şi Ana Vîrjoghe 2p.
În următorul meci, CS Municipal va întâlni, pe teren propriu, marea rivală, Sepsi Sf. Gheorghe. Meciul se va disputa weekendul viitor.
Sursa: www.csmtargoviste.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

MUNICIPAL A PIERDUT, LA MARE LUPTA, FINALA "CUPEI ARDEALUL"

A Xl-a ediţie a Cupei Ardealul la volei feminin a fost câştigată de campioana Volei Alba Blaj, care s-a impus în finală în faţa formaţiei CSM Târgovişte în patru seturi spectaculoase, toate încheiate cu acelaşi scor. A fost 3:1 pentru campioane (23:25, 25:23, 25:23, 25:23), deşi au evoluat cu un […]