VICTORIE FULGER PENTRU SORANA

Mihai ROŞOIU
0 0

Sorana Cîrstea (România, 72 WTA) a reuşit o performanţă ieşită din comun, în condiţiile în care a efectuat recent o carantină strictă la Melbourne!
Sorana s-a calificat în optimile turneului WTA 500 Grampians Trophy după numai 45 de minute: 6-1, 6-1 cu Oksana Kalashnikova din Georgia.
Sorana Cîrstea s-a dezlănţuit pe teren, miercuri dimineaţă, după ce a stat 14 zile în izolare la Melbourne, făcând instrucţie cu Oksana Kalashnikova, jucătoare fără clasament WTA şi fostă ocupantă a locului 156 mondial.
În optimile de finală, „Sori” o va înâlni pe a doua favorită a turneului, Belinda Bencic (Elveţia, 12 WTA).
Sorana a avut şi şansă la turneul destinat exclusiv jucătoarelor care au trecut prin „detenţia” de la Melbourne!
Sportiva din Târgovişte trebuia să debuteze contra unei jucătoare mult mai solide, Alison Riske (SUA, 26 WTA), dar retragerea Biancăi Andreescu a generat modificări pe tabloul de concurs, care au avantajat-o pe Cîrstea.
Sorana Cîrstea a fost una dintre jucătoarele care au făcut scandal la Melbourne, după ce organizatorii le-au plasat într-o carantină strictă! Iar românca a arătat că poate face spectacol şi pe teren, nu doar la declaraţii! Sportiva noastră a spulberat-o pe Oksana Kalashnikova, lăsându-i gruzinei doar două game-uri, scor 6-1, 6-1.
Meciul a fost fără istoric, iar Cîrstea a servit nu mai puţin de 9 aşi!
Kalashnikova, sportivă care evoluează cu precădere în turneele de dublu, a reuşit 4 aşi, dar a comis un număr uriaş de duble greşeli, 11. Calificare după numai 45 de minute pentru Sorana Cîrstea, care îşi asigură 5.500 de dolari şi 50 de puncte WTA. Pentru ea urmează un duel de gală cu Belinda Bencic, o jucătoare dintr-o altă ligă decât Oksana Kalashnikova.
Turneul WTA 500 Grampians Trophy a fost creat pentru jucătoarele plasate în izolare la Melbourne, considerate con-tacţi direcţi cu persoane infectate cu Covid-19. Premiile puse la bătaie sunt echivalente cu cele de la Gippsland Trophy şi Yarra Valley Classic, celelalte două turnee desfăşurate în paralel la Melbourne.
Pe tabloul de concurs la Grampians Trophy se mai află super-jucaătoare precum Victoria Azarenka (Belarus, favorită
3) , Elena Rybakina (Kazahstan, favorită
4) sau Maria Sakkari (Grecia, favorită 5).

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Euro a revenit la 4,87 lei

Radu GEORGESCUCreşterea ofertei comerciale de valută şi marcările la care recurg speculatorii, după ce în cursul lunii ianuarie nu au reuşit să „spargă” bariera de la 4,8750 lei, au permis leului să se apreciere faţă de euro.Cursul monedei unice a coborât de la 4,8739 la 4,8713 lei. Înainte de deschiderea […]